Les obres del gimnàs de la Portalada d'Altafulla començaran per Setmana Santa

S'ha adjudicat per 598.579,33 euros a la companyia Edificacions i Urbanitzacions Vendrell SL
Així serà el nou gimnàs de l'escola La Portalada d'Altafulla. | BaixGaiàDiari.cat.

 

L’Ajuntament d’Altafulla ha fet públic aquest dilluns, dia 1 d’abril l’adjudicació de les obres incloses en el projecte de construcció d’un gimnàs, sala polivalent i vestuaris ubicat al col·legi La Portalada a l’empresa Edificacions i Urbanitzacions Vendrell SL per un import de 598.579,33 euros, amb l’IVA inclòs.

El termini d’execució és de sis mesos, comptats de l’endemà de la formalització de l'acta de comprovació del replanteig, un mes menys d’obres tal i com es contemplava inicialment en l’anunci de licitació del projecte. Segons s’ha compromès la companyia, els treballs començaran per Setmana Santa aprofitant l’aturada per les vacances del centre altafullenc.

Així serà el nou gimnàs de l'escola la Portalada d'Altafulla

La proposta de gimnàs, redactada pel despatx Esparó Arquitecte, fa front de façana a les pistes actuals del centre, augmenta la flexibilitat de l’espai i incrementa la connectivitat entre ambdós elements. Es manté la idea de porxo central com a element vertebrador entre l’escola i l’ampliació projectada. La nova ubicació del gimnàs també conserva el flux de circulació proposats a l’avantprojecte que connecten l’escola amb les pistes de la zona oest, a través del porxo central.

Finalment es crea una zona de grades, adaptant-se al desnivell existent. S’allibera la franja d’espai verd a sud, tant per possibles futurs creixements com per mantenir la connexió dels patis est i oest situats al sud de la parcel·la. També permet crear un futur accés secundari per al gimnàs i les zones de pistes, que permetria l’ús dels equipaments de manera independent fora de l’horari lectiu de l’escola.

La superfície total construïda serà de 407,53 metres quadrats; i la superfície útil serà de 366,42. A banda de la sala per al gimnàs, l’equipament també disposarà d’un escenari, dos magatzems, vestíbul, vestidor i bany per als monitors, vestidors i banys per als homes i les dones, dutxes, i un bany adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda.

 

També et pot interessar

"ATENCIÓ: El conegut polític del PP que serà demà a Torredembarra" "ATENCIÓ: Campanya de la Policia Local de Torredembarra la setmana que ve"