Detenen un lladre al parc de Cal Llovet de Torredembarra

Els fets es van produir a darrera hora de la nit d'aquest dimarts
La Policia Local de Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | Gerard Recasens

 

La Policia Local de Torredembarra va detenir aquest dimarts, 4 de desembre, un home que tenia una ordre de cerca per haver comès, presumptament, un robatori amb violència. El detingut va ser identificat pels volts de dos quarts de dotze de la nit al cèntric parc de Cal Llovet de la Torre per part de la policia torrenca, que hores més tard el va posar a disposició dels Mossos d'Esquadra.

Detingut un noi de 21 anys que havia comès un robatori amb violència

Els fets es van produir aquest dimarts, 4 de desembre, pocs minuts després de dos quarts de dotze de la nit, quan diversos veïns van alertar la Policia Local de Torredembarra queixant-se de molt de soroll al parc de Cal Llovet, situat a la vora del carrer de Pompeu Fabra i del carrer de Donya Guiomar.

Així doncs, una patrulla de la Policia Local es va traslladar fins a aquest punt de la vila, on van procedir a identificar els joves que estaven causant aquests aldarulls, molestos per als veïns de l'entorn del parc a aquelles hores de la nit. En comprovar la identitat d'un dels joves, van poder adonar-se que pesava sobre ell una ordre de cerca i de detenció. Es tractava d'un noi de 21 anys i veí de Torredembarra.

L'ordre de cerca i detenció sobre el jove era a causa d'una acusació que tenia de robatori amb violència o intimidació. La patrulla de la Policia Local de la Torre va acabar detenint-lo i se'l va endur cap a la comissaria. Unes hores més tard, i com és habitual en aquesta mena de protocols, els Mossos d'Esquadra se'n van fer càrrec.

La darrera detenció, fa escassos dies molt a prop de Cal Llovet

Tot just a pocs metres del parc de Cal Llovet, concretament a la cantonada del carrer de Pere Badia i el passeig de l'Estació, el passat dijous 22 de novembre la Policia Local de la Torre també va detenir una persona. En aquell cas, però, l'individu va ser arrestat després de proferir amenaces amb una navalla als operaris que treballaven a les obres que s'estan fent en aquesta via.

"ÚLTIMA HORA: La pancarta dels presos, de nou a l'Ajuntament de la Torre" "AGENDA: Programa d'actes de les festes de Nadal a Torredembarra"