El mercat setmanal de Torredembarra, suspès dimarts 4, però obert l'11

L'Ajuntament de Torredembarra ha fet pública la decisió aquest dimecres
Una imatge d'arxiu del mercat setmanal que se celebra cada dimarts a Torredembarra. | TarragonaDigital.com

 

L'Ajuntament de Torredembarra ha informat aquest dimecres, 29 d'agost, dels horaris del mercat setmanal de les properes dues setmanes, que se celebra cada dimarts al pàrquing situat al carrer de Mañé i Flaquer de la vila. Així doncs, el proper dimarts, 4 de setembre, es cancel·la la celebració d'aquest mercat de marxants en motiu del dia gran de la Festa Major de Torredembarra, Santa Rosalia. Amb aquesta decisió, l'Ajuntament vol alliberar l'aparcament per facilitar l'assistència als actes centrals de cada 4 de setembre, que congreguen centenars de persones a la plaça del Castell i a la resta de carrers del nucli antic del poble.

Sí que s'instal·larà el mercat setmanal, en canvi, el següent dimarts, 11 de setembre. Malgrat que es tracti d'una altra jornada festiva —la Diada Nacional de Catalunya—, l'Ajuntament ha explicat que el mercat de marxants s'instal·larà igualment al lloc habitual, l'aparcament del carrer de Mañé i Flaquer, de manera que a partir de la mitjanit de la Diada Nacional, els vehicles no podran estacionar en aquesta zona —com és ja habitual la resta de dimarts de l'any, laborables.

El mercat setmanal de Torredembarra, suspès dimarts 4

El motiu de la suspensió del mercat setmanal de marxants per al proper dimarts, 4 de setembre, és la celebració dels actes principals de Santa Rosalia, la Festa Major de Torredembarra. La matinada anterior, la plaça del Castell ja serà el centre neuràlgic de la revetlla, de manera que l'aparcament quedarà alliberat a partir de la mitjanit, al contrari del que passa habitualment els dimarts.

Però el mateix dimarts al matí, l'activitat festiva se centra a la plaça del Castell, l'església de Sant Pere Apòstol i el seu entorn, de manera que alliberar el pàrquing del carrer de Mañé i Flaquer, molt proper a aquesta zona, facilitarà l'assistència a aquest punt de la vila. Des d'un quart d'onze del matí, amb l'anada a ofici, fins a la seva sortida, les passades de lluïment del Seguici Popular i la representació del Ball Parlat del Ball de Diables; la plaça del Castell i els carrers adjacents seran el centre absolut de la Festa Major.

"AVUI: Primer concert de Santa Rosalia a la Torre, per als més petits" "Torredembarra realitzarà millores en les voreres del municipi"