Nova trobada del Club de Lectura Juvenil de Torredembarra

'El olor de la casa de los demás' serà el llibre que es comentarà al Club el pròxim divendres 22 de febrer

Arriba una nova tertúlia al Club de Lectura Juvenil de Torredembarra. El pròxim divendres 22 de febrer a les 17.00 hores de la tarda, la Biblioteca Mestra Maria Antònia de la mateixa ciutat oferirà una trobada per a joves majors de 12 anys. En aquesta ocasió es comentarà el llibre 'El olor de la casa de los demás', una novel·la en la qual es descobriran sentiments i emocions molt diversos, i que convidaran a tots els assistents a la reflexió. 

La primera novel·la de l'autora Bonnie-Sue Hitchcock

Una novel·la en la qual es donaran a conèixer diverses històries, aparentment sense tenir res en comú, però que a mesura que avanci la novel·la s'aniran entrellaçant. Amor, tragèdia, sort i salvació són alguns dels valors, sentiments i emocions que es reflectiran en la seva lectura. Totes aquestes situades en l'Alaska de 1970, en la que la vida és aparentment senzilla, però amaga un sens fi de misteris i complicacions.

Bonnie-Sue Hitchcock, originària d'Alaska, ha volgut reflectir en aquest debut les quatre generacions de la seva família, les quals han crescut i viscut a Alaska. Amb un fort lligam amb la seva terra natal, la seva vida, tant personal com professional, s'ha vist estretament lligada a ella. Així doncs, s'ha dedicat a la pesca comercial, a la ràdio pública, a produir un informatiu, passant per professions molt diverses fins a convertir-se en novel·lista debutant.

                                                El olor de las casas de los demás de Bonnie-Sue Hitchcock | Cedida

 

La Biblioteca Mestra Maria Antònia acollirà aquesta nova tertúlia

La cita és el pròxim 22 de febrer, divendres, a la mateixa bibliotecaL'entrada és lliure i gratuïta per a tots aquells joves aficionats de la lectura i amants de compartir les seves visions i aportacions sobre aquest nou títol. Podeu trobar més informació sobre el Club de Lectura Juvenil de Torredembarra punxant en aquest enllaç.

"ATENCIÓ: Diversos ocupes, en vaga de fam i acampats a l'Ajuntament d'Altafulla" "Neix un nou col·lectiu independentista a Torredembarra"