Torredembarra obre el termini per demanar subvencions per a empreses i autònoms

Es podran sol·licitar fins el proper 1 de desembre
La façana i les escales d'accés a l'Ajuntament de Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | Àngel Ullate

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra informa que des del passat dijous, dia 31 d'octubre, i fins el proper dia 1 de desembre de 2019, resta obert el termini per sol·licitar subvencions per a l’exercici de nova activitat econòmica per a autònoms, per a la contractació de persones aturades o sense feina i per a ajuts a comerços i establiments de prestació de serveis per a reformes i nova creació.

En total, l’Ajuntament hi destinarà 20.000 euros: 10.000 per a la nova línia d’ajuts dirigida a la nova creació i reforma de comerços i establiments de prestació de serveis, 5.000 per a l’exercici de nova activitat econòmica per a autònoms i 5.000 més per a la contractació de persones aturades.

La novetat de l'ajut per a la millora de locals

El regidor de Comerç, Activitats i Indústria, Josep Maria Guasch, ha recordat que aquest 2019 s’ha creat una tercera línia de subvencions amb l’objectiu de fomentar i activar els comerços i els establiments de prestació de serveis, així com l’arranjament dels locals, afavorir l’accessibilitat i la millora del material inventariable.

Aquest tipus d’ajut s’ha sumat als ja existents i que van dirigits a autònoms per a nova activitat econòmica i a empreses que contractin persones aturades o sense feina.

"🏐 VÒLEI: El Torredembarra es juga el liderat diumenge en un partidàs contra un equip canari" "🔴 ATENCIÓ: Creixell subvencionarà un taxi per portar la gent gran al metge"