Obertes les inscripcions de la Cursa de Tardor de l'1 de novembre a Altafulla

És la cinquena edició de l'esdeveniment i part de la recaptació es destinarà a l’Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic
La Cursa de Tardor se celebrarà el proper divendres, 1 de novembre. | TarragonaDigital.com

 

L'1 de maig i l'1 de novembre són dates de curses atlètiques a Altafulla des de ja fa diversos anys. I és clar: Tots Sants es va acostant, de manera que els preparatius per a la Cursa de Tardor es posen en marxa. La Cursa de Tardor d’Altafulla, que organitzen els Atletes d’Altafulla i la regidoria d’Esports de la localitat, ha obert el període d’inscripcions de cara a la prova de l’1 de novembre. La iniciativa arriba enguany a la cinquena edició i ho celebra amb l’objectiu de mantenir la progressió que ha tingut des de la primera cursa.

Una cursa puntuable amb la inscripció a dotze euros

Per tercer any consecutiu, la cursa serà puntuable per a la Lliga Trail Tgn Nord amb un límit d’inscripcions tancat als 275 participants. Les inscripcions es poden fer mitjançant els portals web d'Athletic Events i d'Atletes d'Altafulla. El preu de la inscripció serà de 12 euros fins el proper diumenge, dia 20 d’octubre; i del 21 al 29 d'octubre i el mateix dia de la cursa, es faran a 15 euros.

Cada inscripció inclou la bossa del corredor que compta amb una samarreta de record i una botifarrada per a tots els participants, a més d'un val 2x1 a l'Aquum Spa. En la vessant més solidària, com ja s’ha fet en anteriors edicions, de totes les inscripcions formalitzades, un euro anirà destinat a l'Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath). L’organització també recorda que es pot fer una aportació voluntària de 10 euros amb el dorsal 0.

La sortida, el dia de Tots Sants a les deu del matí

La Cursa de Tardor se celebra cada 1 de novembre, amb sortida a les deu del matí des del castell d’Altafulla. El recorregut és de 10 quilòmetres, passant per llocs emblemàtics com la desembocadura del Gaià, el castell de Tamarit, la platja d’Altafulla, els espais protegits de la desembocadura del Gaià i la Muntanya de Sant Antoni.

Tot plegat, per senderons i camins d’entre diferents tipus de vegetació. Un recorregut espectacular que finalitza a l'Ermita de Sant Antoni, i que, a més, forma part de la Lliga de curses Trail Tarragona Nord.

"⚽🏀🏐 LA TORRE: Torna la Festa de l'Esport!" "La causa contra el regidor torrenc José García (PSC), arxivada"