Els pans de pessic i les magdalenes fets a Roda de Berà que triomfen als Mercadona de tot el país

Són els pans de pessic de xocolata i de sucre morè i nous i les magdalenes de iogurt i integrals

Des de fa molt poc, els clients més fidels als supermercats Mercadona s'hauran pogut fixar que als prestatges de la brioixeria hi ha diversos productes nous que ja comencen a triomfar a tot arreu. Es tracta de dos nous pans de pessic, de xocolata i de sucre morè i nous, i les magdalenes de iogurt, les de xocolata i les magdalenes 100% integrals sense sucres afegits. De fet, aquests nous productes han tingut tan bona acollida que ja se n'estan venent 26.000 unitats cada dia.

Però el que més sorprendrà els clients, sobretot als de les comarques de Tarragona, no és la dolçor i esponjositat d'aquests pans de pessic i magdalenes, sinó que aquests brioixos s'estan fabricant molt a prop de casa seva: a Roda de Berà. L'empresa encarregada de proveir els productes és la catalana Pastisart, amb seu a Terrassa i plantes a Roda de Berà i Segòvia. 

El nou pa de pessic de cacau té trossets de xocolata a la massa i, a més, està fet amb iogurt natural, de la mateixa manera que les noves magdalenes. A més, tots aquests productes, ara més sucosos i tendres, estan elaborats sense conservants ni colorants.

Les noves magdalenes de Mercadona sense conservants ni colorants | Cedida

"Un poble tarragoní, el primer de Catalunya que tindrà pirotècnia silenciosa" "Bona notícia: Llum verda a les ajudes de la Torre al comerç contra la Covid-19"