La parada d'autobús de Torredembarra es trasllada a l'antiga N-340

La que va en sentit el Vendrell es queda, de moment, al passeig de la Sort

 

Canvi important en la mobilitat a Torredembarra. No de forma immediata, però sí en les properes setmanes, la parada per agafar l'autobús en sentit Tarragona canviarà d'ubicació i es traslladarà fins a l'antiga N-340, a l'actual passeig de Miramar, a la cruïlla amb el passeig de la Sort. Després de dècades situada al passeig de la Sort, molt a prop de la rotonda de confluència amb l'avinguda de Catalunya, el carrer de la Sort, el carrer de Mèxic i el carrer de Francesc Moragas; ara, la parada se situarà a 300 metres de distància, just al final del mateix passeig.

La mesura s'ha pres a instàncies de la taula de mobilitat i no afectarà la parada de bus que hi ha tot just a l'altra banda del carrer i que és on s'aturen els autobusos que venen de Tarragona i marxen en direcció al Vendrell. Tot plegat ho ha explicat el regidor de Via Pública de l'Ajuntament de Torredembarra, Vale Pino, en declaracions a TarragonaDigital.com. «L'objectiu principal de la decisió és començar a treure autobusos del centre», ha manifestat.

La parada d'autobús, cap a l'antiga N-340

«La idea, al final, és que l'avinguda de Catalunya esdevingui una via d'un sol sentit, i per aquest motiu anirem fent petits passos i proves», ha explicat Pino. L'edil responsable de Via Pública ha explicat a aquest mitjà que tot just acaben de comunicar al Servei Català de Trànsit la intenció de fer el canvi. Ara, des de Trànsit s'encarregaran de notificar a les empreses que s'aturen en aquesta parada —habitualment o puntual— perquè s'assabentin del seu canvi d'ubicació.

Serà d'aquí a unes setmanes quan Trànsit hagi resolt aquest tràmit i, un cop es notifiqui, l'Ajuntament s'encarregarà del trasllat de la parada, a un punt que ja ha estat acondicionat perquè pugui acollir els seients i la marquesina un cop acomplerts els passos establerts. 

La nova parada s'ubicarà a la sortida del passeig de la Sort cap a l'antiga N-340, de manera que els busos no entraran al poble. | TarragonaDigital.cat

 

"Rosa Maria Guasch vol un pàrquing subterrani a la plaça de les Monges de la Torre" "ATENCIÓ: Detingut a la Torre un estafador buscat per diversos jutjats"