Tots els premis de la Nit de l'Esport 2018 a Torredembarra

La gala s'ha celebrat aquest divendres, 30 de novembre, al pavelló Sant Jordi de Torredembarra

 

La Nit de l'Esport 2018 a Torredembarra, precedida dels guardons esportius, ha premiat aquest divendres, 30 de novembre, al vespre, desenes d'esportistes i equips de la vila que han aconseguit mèrits en cadascun dels seus esports. Durant la celebració de la Nit de l'Esport, s'han premiat un esportista masculí i una de femenina en cadascuna de les quatre categories establertes: promesa fins als 12 anys, promesa de 13 a 17 anys, sènior i veterà.

D'entre tots els vencedors, s'han escollit els millors esportistes de Torredembarra, guardons que han recaigut en María José Carabante i Llorenç Gómez. Amb tot, però, aquests són tots els premiats aquest vespre, durant la Nit de l'Esport, i els premis recollits per cada entitat esportiva durant els guardons esportius.

Tots els premiats a la Nit de l'Esport 2018 a Torredembarra. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

Tots els premis de la Nit de l'Esport 2018 a Torredembarra

Els esportistes premiats en cadascuna de les quatre categories per edat i, alhora, en cadascun dels dos gèneres, són els següents. A més, també s'han premiat equips i entitats, tal com es detalla a continuació.

Millor promesa femenina fins als 12 anys

Ex-aequo: Jana Oulad, del Club Esportiu Rítmica Torredembarra, i Lídia Alomà, del Club Patinatge Artístic Torredembarra. Jana Oulad, gran progrés en les últimes temporades. 3a de la final Copa Catalana Nivell Base i ha fet molt bona participació en el Campionat d’Espanya Base, quedant en la posició 41 de 172 gimnastes. Lídia Alomà ha guanyat aquest 2018 l’Open Internacional Hettange infantil, és campiona de Catalunya infantil 2018, sisena en el Campionat d’Espanya 2018 i convocada al programa Alt Rendiment Català.

Millor promesa masculina fins als 12 anys

Sergio Jiménez, de l’Associació Esportiva Dojo Zanshin. Campió d’Espanya 2018 en kumite i kates, i sotscampió d’Espanya 2017 en kumite i campió d’Espanya en kates 2017.

Millor promesa femenina de 13 a 17 anys

Aina Calbó, de l’Agrupació Atlètica Catalunya – Club Atletisme Torredembarra. La temporada passada va iniciar la pràctica de l’atletisme amb diverses especialitats (llançament de disc, salt d’alçada, de llargada...), assolint medalles d’or al campionat territorial, de Catalunya i d’Espanya.

Millor promesa masculina de 13 a 17 anys

Jordi Dalmau, del Club Marítim Torredembarra. Practica el patí a vela, destacant la seva ràpida ascensió en la seva carrera esportiva amb participació i grans resultats en campionats  europeus i estatals.

Millor sènior femení de 18 a 40 anys

Aina Morlà, del Club Patinatge Artístic Torredembarra. Amb uns grans resultats esportius assolits, penja els patins i es mereix un reconeixement a tota la seva carrera esportiva.

Millor sènior masculí de 18 a 40 anys

Llorenç Gómez, del Club Futbol Platja Torredembarra, que també s'ha endut, després, el premi a millor esportista masculí de Torredembarra.

Millor veterana de més de 40 anys

María José Carabante, del Club Atletisme Playas de Castellón, que també s'ha endut, després, el premi a millor esportista femenina de Torredembarra.

Millor veterà de més de 40 anys

Jordi Jornet, d’Atletisme Barcelona Club – Club Atletisme Torredembarra. Participa a les proves de 200, 400, 4x200 i 4x400 m llisos, assolint medalles d’or, d’argent i de bronze als campionats de Catalunya i d’Espanya.

Millor entitat esportiva

Club Esportiu Rítmica Torredembarra. Per la seva tasca en l’organització de campionats i la participació d’aqueta entitat en tots els àmbits i nivells.

Millor tasca esportiva tècnica, docent, de promoció o de difusió

Equip de tècniques del Club Patinatge Artístic Torredembarra. Per la seva trajectòria esportiva amb uns resultats aclaparadors.

Millor equip femení

Equip júnior del Club Fitkidance Torredembarra. 2n classificat al Campionat d’Espanya 2018 i tercer classificat al Campionat d’Espanya 2017.

Millor equip masculí

Equip sènior masculí del CEVOL Torredembarra. Pel seu ascens a primera divisió estatal.

Diversos premis a proposta del jurat de la Nit de l’Esport 2018

El jurat de la Nit de l'Esport té, a més, la facultat de proposar a la Regidoria d’Esport diversos premis especials. Ha estat el cas de dos reconeixements fora de les categories:

Reconeixement a la projecció internacional

Edu Suárez (autor del millor gol de l’any de futbol platja a nivell mundial) i Adri Frutos (nominat a millor gol de la temporada de futbol platja a nivell mundial).

Homenatge a Gemma Casajús 'in memoriam' 

Casajús va ser la fundadora i presidenta del Club Esportiu Rítmica Torredembarra i va morir després d'una llarga malaltia el mes de gener d’aquest 2018.

Tots els reconeixements dels guardons esportius 2018 a Torredembarra

A més, també s'han atorgat els guardons esportius 2018 a la Torre, com a plat inicial de l'acte celebrat aquesta tarda. S'hi reconeixen equips federats torrencs, amateurs i de base, que hagin estat campions de lliga, així com també tots els esportistes que, individualment o per equips, hagin aconseguit títols en campionats de la demarcació de Tarragona, de Catalunya o superiors, en primera, segona o tercera posició. Aquesta és la relació completa de 449 esportistes de 21 entitats diverses:

Club Esportiu Dance La Torre

1 esportista individual

Club Billar Punt d’Atac

1 equip + 2 esportistes individuals

Associació Rem Vogadors de Baix a Mar

1 equip

Club Bàsquet Torredembarra

1 equip + 2 entrenadors

Associació Esportiva Dojo Zanshin

33 esportistes individuals

Club Atletisme Torredembarra

27 esportistes individuals

Centre Equitació Torredembarra

3 esportistes individuals

Club Patinatge Artístic Torredembarra

26 esportistes individuals + 1 equip + 8 entrenadores

Club Pentatló Torredembarra

14 esportistes individuals + 2 entrenadors

Club Esportiu Rítmica Torredembarra

8 equips + 11 esportistes individuals + 6 entrenadores

Club Costa Daurada Biketrial Torredembarra

16 esportistes individuals

Taekwondo Escola AMDO

3 esportistes individuals + 2 entrenadors

Club Natació Sincronitzada de Torredembarra

4 equips + 3 entrenadores

Club Esportiu Fitkidance Torredembarra

2 esportistes individuals + 16 equips + 4 entrenadors

Club Tennis Torredembarra

3 equips

Club Escacs Torredembarra

1 esportista individual

Club Esportiu Beach Tennis Torredembarra

5 esportistes individuals

Club Futbol Platja Torredembarra

3 equips

Club Futbol Sala Torredembarra

1 equip + 1 entrenador

Unió Deportiva Torredembarra

1 equip + 1 entrenador + 1 delegat

CEVOL Torredembarra

1 equip + 2 entrenadors

"Desarticulen una organització criminal dedicada al tràfic de drogues a Roda de Berà" "ATENCIÓ: Ja se sap qui són els 2 millors esportistes de Torredembarra"