Els veïns de Brises del Mar se citen amb el subdelegat del govern espanyol per la rotonda tallada

Serà aquest divendres, 27 de setembre
La rotonda té un tram tallat des del mes de juliol de 2018. | Àngel Ullate.

 

Segueix el culebrot de la rotonda tallada de Torredembarra. Els veïns de Brises del Mar, una urbanització que pertany al terme municipal d'Altafulla però que queda a cinc quilòmetres del municipi, a l'interior; lideren la lluita contra el tall que, des del juliol de 2018, els obliga a allargar el seu recorregut fins al camí de servei d'Altafulla. La seva indignació els ha dut a fer diverses protestes que consisteixen a tallar el trànsit al punt viari de la rotonda. Ja n'han fet una vintena des del passat mes de maig. 

Fa uns dies, obrien una nova etapa de manifestacions: dijous passat, els veïns de Brises del Mar van ser al ple de l'Ajuntament de Torredembarra amb l'objectiu de fer pressió a l'alcalde Eduard Rovira, malgrat que la competència de la rotonda és de Foment i que Brises del Mar pertany a Altafulla. Des de l'entitat ja han anunciat que faran una protesta semblant a la propera sessió plenària de l'Ajuntament d'Altafulla.

Divendres, reunió dels veïns de Brises del Mar amb Joan Sabaté

En paral·lel a la pressió als alcaldes del Baix Gaià, des de Brises del Mar han concertat una reunió per a aquest divendres amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté. Serà a partir de les deu del matí.

Malgrat que ja han participat amb un representant en trobades amb el govern central i els alcaldes del Baix Gaià, els veïns de Brises del Mar volen expressar al subdelegat el seu malestar amb la rotonda tallada i volen exigir-li l'aixecament dels murs de formigó 'new jersey' que hi ha instal·lats, a ordres de Foment, des de l'estiu de 2018.

A banda, però, també segueixen els talls de trànsit: els propers són per als dos diumenges vinents, 29 de setembre i 6 d'octubre, entre les cinc i les sis de la tarda.

"🔴 Rècord d'assistència a la Fira d'Indians de Torredembarra malgrat estones de pluja" "⚫ LA TORRE: Nou horari al cementiri municipal"