Tony García, del Club Esports Dance La Torre, sotscampió del món de line dance

El torrenc va participar al Campionat del Món del World Dance Masters celebrat a la localitat anglesa de Blackpool

 

Nou èxit aconseguit pel torrenc Tony García. Després de proclamar-se campió del món l'any 2017, ara ha aconseguit una meritòria segona plaça en la modalitat line dance, en el Campionat del Món del World Dance Masters, que es va celebrar el cap de setmana del 10 al 12 d'agost, a la localitat anglesa de Blackpool. A més, era el debut del torrenc en aquesta categoria, l'Advanced Silver, ja que fins a l'any passat participava en una inferior, la Intermediate Silver.

Debut en la categoria i sotscampionat per a Tony García

El debut en la categoria Advanced Silver li ha anat rodat al ballarí torrenc. Després de proclamar-se campió del món l'any 2017, en la categoria Intermediate Silver, fet que li va donar la possibilitat de pujar de categoria, Tony García ho va fer d'allò més bé en la seva estrena. Així doncs, en la modalitat Solo, el torrenc va aconseguir el sotscampionat en la categoria Advanced Silver.

En aquest sentit, García ha aconseguit un nou reconeixement per al Club Esports Dance La Torre, després del que va aconseguir l'any anterior.

La torrenca, Belén Márquez, arriba a les finals del campionat

A més de l'èxit aconseguit pel ballarí torrenc, la també de Torredembarra, Belén Márquez, també va aconseguir arribar fins a les finals del Campionat del Món del World Dance Masters. Per la seva part, la ballarina va participar en la modalitat de Country, a més de la Free Style de la modalitat de Coreografies en el seu nivell més disputat, l'Intermediate. Així doncs, Márquez va aconseguir una meritòria cinquena posició en totes dues competicions.

García i Márquez ja preparen la pròxima temporada

Només finalitzar el Campionat del Món, els dos ballarins torrencs han començat a preparar la pròxima temporada. Així doncs, tant Márquez com García, els quals formen part del Club Esports Dance La Torre, han mostrat la seva satisfacció amb els resultats obtinguts.

A més, per a la propera campanya de ball, esperen augmentar el nombre de participants al mundial, així com, millorar-ne els resultats obtinguts aquests anys.

"ATENCIÓ: Torra visita Forcadell a la presó del Catllar" "ÚLTIMA HORA: Un cotxe bolca a l'N-340 i deixa un ferit a Roda de Berà"