Torredembarra constitueix el Consell Municipal de Turisme

El ple de dijous donarà entrada a cinc entitats i diversos representants polítics

L'Ajuntament de Torredembarra activarà aquest dijous, 19 de desembre, a través del ple ordinari mensual, el Consell Municipal de Turisme. El plenari, on també es debatrà el projecte de pressupost municipal per a l'exercici 2020, inclou el debat i aprovació si s'escau d'una proposta per donar entrada a aquest nou ens —que es crea per substituir l'extint Patronat Municipal de Turisme— a les cinc entitats del municipi que han mostrat interès a formar-ne part durant la crida realitzada aquesta tardor.

Cinc entitats accediran aquest dijous al Consell Municipal de Turisme

D'aquesta manera, doncs, seran cinc les associacions a les quals es donarà entrada al Consell Municipal de Turisme aquest dijous. Es tracta de l'Associació d'Allotjaments Turístics i Estacionals de Torredembarra, el Club Marítim Torredembarra, el Centre d'Estudis Sinibald de Mas, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i l'Associació Multisectorial Artesanal de Catalunya.

En la sessió de dijous també s'informarà de quins representants envia al nou ens cada grup municipal del consistori. ERC estarà representada pel regidor Josep Maria Guasch —amb Raúl García com a suplent—, el PSC hi enviarà Vale Pino —la militant Gemma Garcia el suplirà quan sigui necessari— i Ciutadans, l'edil Javier Ramírez —amb Noelia González com a substituta—, tot plegat a l'espera que Junts per Catalunya recuperi la representació al consistori.

Altres qüestions de l'ordre del dia al ple del dijous

A banda del pressupost i dels punts referents a la inclusió d'entitats i polítics al Consell Municipal de Turisme, el ple ordinari del mes de desembre, on s'activarà el mecanisme per substituir Anna Magrinyà activant-ne la renúncia, també ordenarà el pagament a Sorea del cànon de l'aigua, proposarà renovar el conseller de l'Ajuntament a la societat Port Torredembarra i debatrà una moció de Ciutadans que demana adequar les instal·lacions del Jutjat de Pau.

"Altafulla estrena el nou gimnàs de l'escola La Portalada" "🔴 RESUM DE L'ANY: Les 10 notícies més destacades del 2019 al Baix Gaià"