Torredembarra endarrereix les obres d'il·luminació del tram dels càmpings de l'N-340a

Els propietaris dels establiments van demanar que es permetés esgotar la temporada

Les obres per il·luminar el tram dels càmpings de l'antiga carretera N-340 a Torredembarra s'endarrereixen respecte al termini que estava previst. Així ho va explicar el regidor de Via Pública i Manteniment de l'Ajuntament de Torredembarra, Raúl García (ERC), en el passat ple municipal.

García va exposar que els propietaris dels tres càmpings que es troben en aquest tram de l'antiga carretera nacional havien exposat les seves queixes perquè les obres s'estaven iniciant en un moment de la temporada turística en què, tot i que l'afluència no és comparable amb el pic de l'estiu, encara els resta força clientela.

Els treballs previs havien arrencat al setembre

A finals del mes de setembre, es van fer els primers treballs relacionats amb aquestes obres: es va repintar de manera provisional la carretera, per fer lloc als operaris que han de treballar als laterals, i es van fer els forats per a la quinzena de punts de llum que es volen instal·lar.

Malgrat això, a principis de mes, els treballs es van aturar ateses les queixes dels càmpings per la seva «important activitat» encara durant el mes d'octubre. S'espera que la setmana vinent, que ja entra al mes de novembre, els treballs es puguin reprendre.

Les obres tenen dos mesos de durada

La durada del contracte, que es va adjudicar a l'empresa Bosir SL és improrrogable per un temps de dos mesos, que serà el temps màxim de durada d'aquestes obres. Per tant, hauran d'estar enllestides, com a molt tard, pels volts de Nadal o l'Any Nou, en funció de quan es reprenguin.

Cal recordar que els treballs encarregats consisteixen a la instal·lació d'enllumenat en un tram de l'antiga carretera N-340 que no en té: entre Nova Torredembarra i la rotonda per accedir a Clarà. El seu cost és de 76.000 euros amb IVA inclòs, que es paguen amb una subvenció de l'Estat adjudicada fa catorze anys.

"🔴 L'Ajuntament de Torredembarra pregunta: «Què faries amb 662.508€?»" "🏰 ALTAFULLA: Dissabte comencen les visites guiades al Castell"