Tres jugadors juvenils serien els responsables de l'incendi al camp de futbol de Creixell

Segons ha transcendit, els nois feien 'broma', manipulant benzina, fet que va desencadenar les flames
Una gamberrada hauria estat l'origen del foc que va afectar divendres, 7 de febrer, el camp de futbol de Creixell | Facebook / Creixell

Una bretolada perpetrada per tres jugadors juvenils hauria estat l’origen del foc que divendres, 7 de febrer, va calcinar el vestuari local del camp de futbol de Creixell, al Tarragonès. Segons ha avançat el ‘Diari Més’, l’únic ferit arran de l’incident —traslladat a la Vall d’Hebron de Barcelona amb cremades de segon grau— hauria estat, precisament, l’autor material dels fets.

Tal com relata el mateix mitjà, el noi duia un recipient amb benzina i, per motius que encara no han transcendit —probablement, els tres feien ‘broma’— hauria abocat combustible al sòl del vestidor, amb la voluntat de fer-hi foc i generar una visible flama. Els fets, però, es van descontrolar i el foc va resseguir la carrera de gasolina fins a cremar el recipient que el jugador tenia a les mans. Afortunadament, la resta de l'equip era fora, entrenant al terreny de joc.

El jove ferit va rebre l'alta hores després

L’incendi, evidentment, va afectar notablement l’habitacle de la instal·lació esportiva, ennegrint parets, fent caure rajoles i obligant a suspendre els partits del cap de setmana. Quatre unitats dels Bombers de la Generalitat van acudir al lloc dels fets i el jove va ser traslladat en ambulància cap a la Vall d’Hebron, on rebria l’alta de matinada.

Divendres, la primera tinent d’alcalde de Creixell, Pilar Romero, i diversos regidors van acudir al camp de futbol per interessar-se, de primera mà, per tot el que havia passat i, des del consistori, es descarta ara emprendre accions legals contra el causant o causants de l’incendi. En declaracions al ‘Diari Més’, el batlle del municipi, Jordi Llopart, ha explicat que, si s’han de depurar responsabilitats «ho farà l’asseguradora».

Contingut relacionat

"♻ Torredembarra amplia la recollida d'escombraries Porta a Porta" "👷 Torredembarra obre un punt d'informació per obtenir acreditacions laborals"