La Fundació Onada organitza un vermut solidari aquest dissabte a Torredembarra

Se celebrarà a la plaça de la Vila de la localitat
Una imatge de l'edició del vermut solidari que es va celebrar fa dos anys. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

Aquest 30 de novembre serà, a Torredembarra, un dissabte de solidaritat. La Fundació Onada organitza a partir de les dotze del migdia un vermut electrònic solidari per celebrar el Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional, que té lloc el dia 3 de desembre. Onada, però, s'anticipa i situa en dissabte, 30 de novembre, aquesta cita de celebració.

El vermut de Fundació Onada canvia d'ubicació: es farà a la plaça de l'Escorxador

Serà, com hem dit, a les dotze del migdia, però la novetat d'enguany és una altra: la ubicació. El vermut d'aquest dissabte se celebrarà a la plaça de l'Escorxador, després que en els darrers anys hagués tingut lloc en altres punts del centre de la Torre, com ara les places del Castell o de la Vila. Es mantindrà, això sí, el 'quid' de l'acte: vermut i música a càrrec del torrenc DJ Xart.

Fundació Onada és una entitat que té l'objectiu d'«aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat o trastorn mental, gent gran, les seves famílies i d’altres col·lectius amb dificultats d’inserció laboral, millorant l’autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint el suport que cadascú necessita, perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans i la plena integració social i laboral», segons explica la mateixa entitat.

"📲 ALTAFULLA: El servei que atendrà els consumidors via Whatsapp" "🔴 EL CATLLAR: Picabaralla entre ERC i PSC pels actes del 25-N"