Íngrid Labrador, una nena de sis anys de Creixell, la veu d'un emotiu anunci

La petita fa els seus primers passos en el món de la publicitat

Es diu Íngrid Labrador Palomares, va néixer l'any 2012, és de Creixell i, ara, és una de les protagonistes d'un emotiu anunci televisiu de la marca de galetes Tosta Rica, que promociona els quaderns infantils que, cada any, reparteix a desenes de centres hospitalaris perquè la canalla que hi està ingressada pugui entretenir-se.

En l'anunci s'hi pot veure una nena rossa que, després d'una època a l'hospital, recull les seves coses i fa els seus darrers passos ingressada dins del centre. Labrador no és la nena protagonista, sinó la seva companya, amb qui, tal com es pot veure en una escena, juga al llit de l'hospital. La petita Íngrid, a més, també és la veu en 'off' de l'anunci, que sens dubte esdevé un dels elements clau perquè l'espot publicitari sigui tan emotiu.

Un anunci molt emotiu amb la presència d'Íngrid, una nena de sis anys de Creixell

L'anunci explica com la canalla desitja abandonar l'hospital quan hi està ingressada, però alhora, com costa deixar-lo enrere després d'haver-s'hi d'estar, malauradament, una època llarga. A través de les imatges i de la veu en 'off' de la creixellenca Íngrid Labrador, es narren les amistats que la petita protagonista ha fet a l'hospital tot i que, finalment, fa el seu particular homenatge a una de les infermeres que l'ha atès durant la seva hospitalització.

Li regala un dibuix, el de la darrera pàgina del quadern Tosta Rica, en el moment culminant i més emotiu d'aquest espot. A les xarxes socials, en les darreres hores, l'anunci ha triomfat d'allò més i són molts els missatges d'enhorabona i d'emoció que ha rebut la família d'aquesta petita actriu de Creixell, l'Íngrid, que tot just fa els primers passos en aquest món.

També et pot interessar

Vicent Gómez, cap de llista de la CUP a Creixell

La Gran Rua de Carnaval de Creixell passa enguany a la setmana següent

Detenen un veí de Creixell per cometre quatre robatoris a Vilafranca

"VÍDEO: La sirena que fa 2 nits que no deixa dormir a Altafulla" "ALERTA: Detenen 2 lladres a Roda de Berà"