Concerts, cinema i una bola màgica, a les festes de Nadal de la Bisbal del Penedès

La cavalcada dels Reis d'Orient és un dels actes més esperats
Un dels atractius de les festes de Nadal a la Bisbal tornarà a ser la bola màgica. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès
 

La Bisbal del Penedès ja viu amb intensitat les festes de Nadal, amb una sèrie d'actes i activitats que s'allargaran fins al dia de Reis. Entre les diferents propostes preparades, destaca la bola màgica de Nadal que hi haurà el pròxim diumenge 29 de desembre a la plaça Pau Casals, a partir de les onze del matí. Aquesta és una atracció pels més petits, en la qual poden accedir a l'interior per entregar dibuixos al patge reial. Així, entraran al sorteig per compartir balcó amb els Reis d'Orient.

El mateix diumenge 29, a les 18.00 hores, es projectarà la pel·lícula 'Litus' a l'Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC), dins el Cicle Gaudi. Situats ja a l'any 2020, el dissabte 4 de gener serà el moment del concert de nadales de les corals Antistiana i Prades Cor, que es farà a les 19.00 hores a l'Església de Santa Maria

Cavalcada dels Reis d'Orient

El diumenge 5 tindrà lloc l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient, que es produirà a les cinc de la tarda al local social de l'Esplai, a dos quarts de sis al local social de Can Gordei, i a dos quarts de set al local social de la Miralba. A les set de la tarda començarà la cavalcada al carrer de Colom, amb l'acompanyament de la Banda de Tambors i Cornetes de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

La cavalcada anirà fins a la plaça Major, passant pels carrers de Balmes i Àngel Guimerà, per tornar a l'Església, on farà l'adoració del nen Jesús. Després, sortiran al balcó de l'Ajuntament per saludar a tota la quitxalla. Tot seguit començarà el repartiment de regals a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, al bar del Poliesportiu Municipal per part de l'entitat Club Segle XX i per les diferents cases del municipi.

"Tions de tota mena es tornen a reunir a la plaça Nova del Vendrell" "Una biblioteca de llibres dins el Mercat del Vendrell"