Agnès Ferré reestructura el seu govern abans de la moció de censura a la Bisbal del Penedès

Judit Vidal passa a ser la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament
Exterior de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès. | BP Diari

 

L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha realitzat una reestructuració del seu equip de govern després del trencament amb el PSC de fa una setmana, a causa de la moció de censura que ha presentat la regidora socialista, Maguy Antolin, conjuntament amb el grup municipal d'ERC de la Bisbal. Ferré ja va expulsar Antolin del govern quan es va registrar la moció, i ara ha nomenat, mitjançant un Decret d'alcaldia, a Judit Vidal com a primera tinent d'alcalde

Fins ara, Vidal era la segona tinent d'alcalde, mentre que Maguy Antolin ocupava la primera tinença. Leo Uceda és qui passarà ara a ser segona tinent d'alcalde  membre de la junta de govern local. De la mateixa manera, l'alcaldessa ha repartit les atribucions de la regidora socialista entre diversos regidors del seu partit. Així, Feliu Gil es fa càrrec de l'àrea de Benestar Social i Leo Uceda s'encarrega de l'àrea d'Ensenyament. També s'ha afegit una nova regidoria, Turisme, que també va a parar a mans de Judit Vidal.

El nou cartipàs de l'Ajuntament de la Bisbal

Així, el cartipàs municipal de l'Ajuntament de la Bisbal queda amb Agnès Ferré com a alcaldessa i regidoria d'Urbanisme i Ocupació, Judit Vidal com a segona tinent d'alcalde i regidoria de Cultura, Lleure, Gent Gran i Turisme, Leo Uceda com a segona tinent d'alcalde i regidoria de Joventut, Esports, Medi Ambient, Territori i Ensenyament, Feliu Gil com a regidor de Festes, Sanitat, Barris i Benestar Social, i Pere Saumoy com a regidor d'Economia i Finances.

Agnès Ferré ha fet aquesta reestructuració quan queden pocs dies perquè se celebri la moció de censura presentada per Maguy Antolin i ERC, que està fixada pel 22 d'agost al matí. El PSC del Camp de Tarragona, així com l'agrupació local del partit, es van desmarcar de la decisió de la seva regidora i van anunciar que prendrien mesures en els pròxims dies. De moment encara no ha transcendit si la regidora ha estat expulsada del partit, una cosa que obriria interrogants sobre si podria optar a l'alcaldia de la Bisbal, tal com s'especifica a la moció de censura.

"ATENCIÓ: Evacuats 70 veïns per un incendi en un bar de Segur de Calafell" "ÚLTIMA HORA: Un tren atropella una persona a Calafell"