Albinyana demana voreres a un tram de carretera molt transitat

La Diputació de Tarragona s'ha compromès a buscar una solució
El tram sense vorera de la TV-2043 que passa per Albinyana. | Ajuntament d'Albinyana

 

L'Ajuntament d'Albinyana ha demanat a la Diputació de Tarragona que es trobi una solució al tram de la carretera TV-2043 que passa pel nucli del poble, ja que es tracta d'uns 150 metres en els quals no hi ha vorera a cap banda. Aquest és un tram molt transitat, tant per part de vehicles com de vianants, i el fet que no hi hagi voreres suposa un perill. L'alcalde d'Albinyana, Quim Nin, va fer aquesta petició a finals d'estiu.

Ara, la Diputació de Tarragona s'ha compromès a buscar una solució per aquest tram de 150 metres, que es troba molt a prop de la zona on hi ha el complex escolar, el nou caixer automàtic, la farmàcia o la parada de bus. Per això hi passa diàriament molta gent que ve de la part alta del poble i que es dirigeix a aquests llocs o a la Cooperativa agrària, el consultori mèdic o el jutjat.

Molta circulació de cotxes per l'enllaç amb Bonastre i l'Aqualeon

De la mateixa manera que hi passen molts vianants, també hi ha una alta circulació de cotxes, ja que per aquest tram hi passen els vehicles que van o vénen de Bonastre i és la carretera que porta a l'Aqualeon, amb el qual és molt transitada sobretot a l'estiu. El consistori calcula que per aquest tram hi passen uns 1.200 vehicles al dia. La petició de l'alcaldia per aquesta millora es va fer a finals d'estiu amb la voluntat de fer més segur el pas per a les persones que utilitzen aquesta via.

La Diputació, amb un escrit del diputat del Servei d'Assistència al Territori, Josep Masdeu, ja ha confirmat al consistori que s'inclourà la proposta d'itinerari segur en un projecte de millora puntual que es portarà a terme en diverses carreteres de la xarxa local del Camp de Tarragona i que es redactarà el 2019.

"Llorenç del Penedès millora el percentatge de recollida selectiva" "L'Arboç tindrà un arbre dels desitjos a la Fira de Santa Llúcia"