L'Arboç ja prepara la festa de Cap d'Any, que es farà a la Sala Polivalent

Està organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració del Club de Futbol
Imatge d'arxiu d'una festa de cap d'any | TarragonaDigital

 

La Sala Polivalent de l’Arboç acollirà, un any més, la festa de Cap d’Any per donar la benvinguda a l'any 2019, la nit del 31 de desembre. La festa està organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Club de Futbol. La festa s'iniciarà a les 0.45 hores de la nit i comptarà amb les actuacions del grup de DJ's Mighty Ducks, així com del showman local Rufino i una Disco Làser Show.

Entrades a la Fira de Santa Llúcia

L'objectiu del consistori és que els arbocencs es quedin al municipi per celebrar la nit de Cap d'Any i no s'hagin de desplaçar a fora. Les entrades per l'esdeveniment es poden comprar, a un preu especial de dotze euros, durant el cap de setmana de la Fira de Santa Llúcia a l'estand del CF l'Arboç. Després, les entrades es podran comprar a un preu de quinze euros a la Casa de Cultura i al camp de futbol, fins al 30 de desembre. Cada entrada inclourà dues consumicions, un got reutilitzable i una bossa de cotilló.

Les entrades per la festa també es podran comprar el mateix dia de l’esdeveniment a la taquilla de la Sala Polivalent, però en aquest cas només s'inclourà una consumició. Per a més informació es pot trucar als telèfons 652 355 963 (Adri) 675 287 171 (Jesús), o bé adreçar-se al Camp de Futbol o al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l’Arboç.

 

Mercat de l'Alegria a l'Ateneu Arbocenc

D'altra banda, aquest dissabte 1 de desembre se celebra un mercat gratuït d'objectes a l'Ateneu Arbocenc, sota el nom de Mercat de l'Alegria. Tothom pot portar llibres, roba, objectes o joguines que ja no es facin servir a casa i que estiguin en bon estat. El mercat es fa de les onze a la una del migdia i de les cinc a les sis de la tarda. A la una del migdia es farà un vermut i l'Ateneu Arbocenc posarà una guardiola perquè aquells que vulguin puguin contribuir a pagar una multa que l'entitat ha rebut.

"Espectaculars imatges de l’illa de Mallorca vista des del Penedès" "El Vendrell i el Barça s'uneixen per educar joves vulnerables a través de l'esport"