L'Arboç impulsa de nou el concurs de fotografia Instagram per la Festa Major

La foto guanyadora formarà part del programa d'actes de la festa 2020
La fotografia guanyadora del concurs de l'any passat. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç aposta de nou pel concurs de fotografia Instagram per la Festa Major del municipi, que comença el 23 d'agost. Des del consistori remarquen l'èxit de convocatòria i participació que van suposar les anteriors quatre edicions, que ha donat motius per mantenir el certamen aquest 2019. Per prendre-hi part només cal penjar les fotos de Festa Major que es facin amb l'etiqueta #FMlArboç19.

El guanyador d'aquesta edició s'endurà un sopar per a dues persones en un restaurant del municipi, i a més podrà veure la seva foto al programa d'actes de la Festa Major de l'any 2020. Donada l'alta qualitat de les fotografies, des de l'Ajuntament han optat per donar enguany també un segon i un tercer premi, a més de diferents mencions especials. Les bases del concurs es podran consultar aviat a la web municipal. El certamen està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç.

Diada castellera de pre Festa Major

A poc més d'una setmana perquè comenci la festa major, l'Arboç celebrarà aquest diumenge 18 d'agost la diada castellera de pre Festa Major, amb els Xicots de Vilafranca i la colla local dels Minyons de l'Arboç. La diada començarà a les dotze del migdia, al carrer Major, davant de l'Ajuntament, i la colla arbocenca vol convocar el màxim nombre de camises per poder fer un assaig general amb garanties de cara a la diada del 25 d'agost.

En aquella ocasió es comptarà amb el concurs ja habitual de les colles Vella dels Xiquets de Valls, Jove dels Xiquets de Tarragona, els Castellers de Vilafranca i la colla local dels Minyons de l'Arboç. L’Ajuntament de l'Arboç ha animat els ciutadans a gaudir i participar «de tots els actes i festes amb responsabilitat de totes i tots i de forma igualitària i segura».

"Cunit va resolent les afectacions causades pel fort temporal" "L'Ajuntament paralitza les obres d'uns habitatges a Coma-ruga durant l'agost"