L'Arboç celebra la cinquena edició del concurs d'Instagram de la Festa Major

S'han de penjar les fotos amb el hashtag '#FMlarboç2018'
Fotografia guanyadora del primer premi en la quarta edició del concurs d'Instagram. | rogerclar68

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha convocat la cinquena edició del Concurs de Fotografia d'Instagram que se celebra amb motiu de la Festa Major. Després de la bona rebuda de les quatre primeres edicions, aquest any el consistori ha decidit repetir l'experiència i ha convocat aquesta cinquena edició en la qual els guanyadors podran optar a diversos premis. Els que vulguin prendre-hi part hauran de penjar les fotos de la festa amb l'etiqueta 'FMl'arboç18'.

En les quatre primeres edicions es van presentar una gran quantitat de fotografies, amb el qual l'Ajuntament ha decidit mantenir la mateixa estructura de premis i mencions especials. Des del consistori han anunciat que, ben aviat, es podran consultar les bases i els premis del concurs a la pàgina web municipal. El certamen està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç.

Actes previs amb la 'Holi Foam & Party'

De cara a escalfar l'ambient per les festes, aquest divendres ja es comencen a celebrar els primers actes previs, com ara la 'Holi & Foam Party' que tindrà lloc a les sis de la tarda a la pista exterior de la sala polivalent, amb l'objectiu que els més joves es puguin refrescar i divertir. Aquest mateix divendres hi haurà la Nit Jove a la sala polivalent, amb els DJ's Dani, Alberto i el Disco Laser Show de Rufino.

La Festa Major de l'Arboç començarà el cap de setmana del 25 d'agost, amb diferents actuacions musicals destacades com les de Celtas Cortos, Doctor Calypso o Xeic. També s'ha anunciat que el dimecres 29 hi haurà un festival d'aigua al carrer amb un tobogan gegant de 75 metres de llargada que farà les delícies dels més menuts. A banda del tobogan, es farà una festa de l'escuma de colors a la plaça de la Puntaire, i una sessió de cinema infantil a la fresca. L'Ajuntament de l'Arboç presentarà en els pròxims dies el programa complet de la seva Festa Major.

"Doble proposta musical aquest cap de setmana a l'Auditori del Vendrell" "Veïns de Coma-ruga denuncien que es fa 'botellon' en diferents punts del nucli"