NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Un ascensor de l'estació de Renfe del Vendrell fa una setmana que no funciona

Això fa que la via 1 no sigui accessible per a persones amb mobilitat reduïda

 

La Xarxa Vendrellenca ha tornat a criticar les deficiències que presenta l'estació de Renfe del Vendrell, en aquest cas pel fet que un dels ascensors està espatllat des del passat dia 6 de maig. L'entitat veïnal ha lamentat que aquesta situació «impossibilita l'accés de persones amb mobilitat reduïda» a l'andana número 1, que és per on hi passen els trens en direcció a Barcelona.

La Xarxa es va posar en contacte amb els responsables de Rodalies a través del seu compte de Twitter, i aquests els van confirmar el passat dia 13 que l'ascensor de la via 1 «està a l'espera del canvi d'una peça per part dels tècnics, abans de posar-lo en funcionament». Segons Rodalies, no hi ha una previsió de quan pot tornar a estar actiu l'ascensor, amb el qual «mentrestant aquesta via no és accessible per a persones amb mobilitat reduïda».

Proposta per fer un pas a nivell

Fa unes setmanes, la Xarxa Vendrellenca ja va posar èmfasi en aquest problema, demanant que s'habilités un pas a nivell perquè la gent pogués passar quan els ascensors no estiguessin en funcionament. L'entitat va destacar que els últims cinc anys, l'estació havia estat un total de 144 dies amb algun dels dos ascensors espatllat, el que suposava un problema per a les persones amb mobilitat reduïda o que portaven cotxets per anar a la via número 1.

La proposta va ser portada al ple del consistori per part del grup municipal Sí Se Puede, i va ser aprovada per unanimitat. Tot i això, des de l'entitat que agrupa diverses associacions de veïns del Vendrell creuen que l'operadora no està fent prou per solucionar deficiències com aquesta. De la mateixa manera, lamenten que l'Ajuntament del Vendrell no faci una pressió més gran sobre Renfe. 

També et pot interessar:

"Un incendi deixa sense telefonia i Internet els veïns d'un nucli de Cunit" "El segon Històric Trail de Calafell tindrà 600 participants"