Atraquen amb arma blanca un supermercat al centre del Vendrell

Els autors han marxat amb un cotxe pel centre de la ciutat i la policia demana ajuda per trobar-los
El carrer Prat de la Riba del Vendrell, on hi ha hagut l'atracament. | BPDiari

 

Mossos d'Esquadra i Policia Municipal del Vendrell busquen els autors d'un atracament a mà armada que s'ha produït aquest dimecres a la tarda al centre de la ciutat. Segons han informat des de la policia local a aquest mitjà, l'atracament ha tingut lloc pels voltants de les 17.30 hores al supermercat La Sirena, del carrer de Prat de la Riba, una zona molt cèntrica. Un home hauria amenaçat la caixera amb un ganivet i s'hauria endut els diners que hi havia en aquell moment a la caixa.

A fora l'estava esperant un cotxe en marxa, conduït per una dona, que ha sortit a tota velocitat pels carrers del nucli antic. També s'apunta a la possibilitat que l'home portés la cara tapada. Mossos i policia local han iniciat una operació de recerca del vehicle, basant-se en els testimonis oculars que en aquells moments estaven a la zona. El carrer Prat de la Riba és un carrer que té el pas prohibit als cotxes que no siguin de veïns o de repartidors, encara que no hi ha cap element que n'impedeixi el pas. 

Atracament sense ferits

Des de la Policia Municipal del Vendrell han afegit que ningú ha quedat ferit a causa de l'atracament, per bé que els treballadors de l'establiment s'han endut un bon ensurt. El vehicle amb el qual els dos atracadors haurien fugit seria de petites dimensions. Els Mossos d'Esquadra han activat l'operació Gàbia de recerca dels lladres, vigilant les entrades i les sortides del municipi. També s'utilitzarà tota la informació que els vianants puguin donar. 

El tram del carrer de Prat de la Riba on s'ha produït l'atracament ha de formar part de l'ampliació de l'illa de vianants, tot i que encara s'han de fer les obres per convertir-lo en una via de plataforma única. Des de fa dos anys, la circulació de vehicles està restringida, i només hi poden passar els cotxes dels veïns o dels repartidors. Per aquesta raó, els lladres haurien pogut marxar sense que altres vehicles els destorbessin en el primer moment.

"Llorenç del Penedès estudia fer la recollida d'escombraries porta a porta" "CURIÓS | Una exposició per trobar els 'fakes' a diferents fotos del Vendrell"