El Museu Deu acull una mostra sobre les bèsties de foc del Vendrell

Es pot veure fins al pròxim 1 d'agost
Dues de les bèsties de foc del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell
 

El Museu Deu del Vendrell acull des d'aquest dimarts 21 de juliol una representació de les bèsties de foc de la ciutat, en una mostra que es podrà veure fins al dia 1 d'agost. La mostra, que porta per títol 'Som FOC, som Cultura', ha estat impulsada per la Comissió de Foc i permet als ciutadans veure algunes de les bèsties de foc locals, així com fer un recorregut per l'exposició permanent.

Sorteig entre els participants

Tots aquells que visitin la mostra podran omplir un qüestionari amb preguntes i jocs. En finalitzar la mostra, es farà un sorteig sorpresa entre tots els participants. A la iniciativa hi prenen part el Ball de Diablons i Víbria del Vendrell, el Tallot de Foc, el Bou de Foc, el Borinot de Foc, les Puces del Caramot i el Cabrot petit. La mostra es pot visitar de dimarts a divendres, de 10.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores, així com els dissabtes d'11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores.

"La Fundació Pinnae premia sis projectes socials del Baix Penedès" "2 municipis de TGN, principals destins a l'estiu segons el rastreig de mòbils de l'INE"