La Bisbal del Penedès posa dues barbacoes al parc d'esbarjo del Priorat

Era una proposta que va sorgir als últims pressupostos participatius
Les dues barbacoes que s'han posat al Priorat, a la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès, a través de les regidories de Barris i Territori, ha posat dues noves barbacoes al parc d'esbarjo que hi ha al costat del local social del Priorat. Aquesta proposta va ser feta pels veïns durant el procés de pressupostos participatius del 2018. D'aquell procés també en van sortir els aparells per fer gimnàstica a la mateixa zona, al costat del local social, que es van posar l'estiu passat. 

Pel que fa a les barbacoes, tothom qui en vulgui fer ús ho pot sol·licitar a l'Ajuntament de la Bisbal. El seu ús és gratuït, però cal estar empadronat al municipi o disposar d’una propietat a la Bisbal del Penedès. A banda de les actuacions del pressupost participatiu, la regidoria de Territori ha treballat, en els darrers mesos, en la creació d’un parc d’esbarjo amb camins, arbrat, papereres i bancs, just al darrere del local social.

Acte de benvinguda als nous empadronats

D'altra banda, aquest dilluns 4 de febrer, l'Ajuntament de la Bisbal ha fet un acte de benvinguda als nous empadronats al municipi, que ha tingut lloc a l'Auditori Salbà del CMC. L'acte ha servit per facilitar informació del poble als nous veïns. Així, se'ls ha proporcionat una revista adreçada als nous empadronats amb informació sobre el consistori, els serveis públics que s’ofereixen, les festes que s’hi celebren, les entitats que hi ha a la vila, els ajuts i subvencions que ofereix l’Ajuntament i diversos telèfons d’interès.

També se'ls ha entregat un mapa del municipi, els horaris del bus, el darrer número de la revista municipal 'Torre de Guaita', els díptics de diverses campanyes i activitats que organitza l’Ajuntament i el calendari de pagament d’impostos i tributs. En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha obsequiat els nous empadronats amb una bossa de tela serigrafiada amb dos símbols de la Bisbal, l’escut i el campanar. Després de l’acte, els assistents han pogut brindar amb una copa de cava i gaudir d’un petit aperitiu.

També et pot interessar:

La Bisbal del Penedès inaugura el Racó de la Gent Gran.

"Tres famílies de la Bisbal del Penedès reben subvencions per pagar l'IBI" "El Baix Penedès activa un pla per millorar la gestió dels gossos al carrer"