La Bisbal del Penedès ret homenatge als seus voluntaris

El Voluntariat de la llengua del Vendrell es posa en marxa de nou

 

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha fet un acte d'homenatge als voluntaris del municipi que col·laboren en diferents serveis o en les activitats que organitza el consistori. Aquest és un acte que es fa anualment, i que aquest any ha servit per homenatjar a una cinquantena de persones que han donat ajuda per organitzar els Tres Tombs, el Contacontes de la Biblioteca, la cavalcada dels Reis d'Orient, el Rebost Solidari i el servei Bon Dia destinat a la gent gran.

La regidora de Cultura i Gent Gran, Judit Vidal, ha volgut remarcar la tasca desinteressada dels voluntaris, destacant el fet que totes aquestes persones dediquen part del seu temps «a fer que els altres siguin una mica més feliços». L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, també ha valorat «la gran feina que fan les persones als municipis, tant en l’àmbit particular com des de les associacions». «Al final, els pobles són pobles gràcies a les seves persones i les activitats, projectes o iniciatives que promouen», ha conclòs l'alcaldessa.

Nova edició del Voluntariat per la llengua del Vendrell

També dins de l'àmbit del voluntariat, l'Oficina de Català del Vendrell ha anunciat que es posa en marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua, una activitat on s'aparella una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que té interès a practicar el català. Per aquesta raó, l'oficina busca voluntaris catalanoparlants que vulguin prendre part en aquesta nova edició del programa.

Un cop totes dues persones entren en contacte, només han de pactar el dia, l'hora i el lloc de trobada. L'objectiu és conversar durant una hora la setmana en català, durant un total de deu setmanes. Els interessats poden adreçar-se a l'Oficina de Català del Vendrell, al Camí Reial, 15-17, trucar per telèfon al 977 66 40 02 o inscriure's al correu electrònic elvendrell@cpnl.cat. També es poden registrar directament al programa a través del web www.vxl.cat/participa-hi.

També et pot interessar:

Valls engega un nou projecte d’acompanyament a la gent gran que viu sola.

"Anuncien més aparcaments i l'ampliació de les urgències a l'Hospital del Vendrell" "Cunit té prop de 200 habitatges que són d'ús turístic"