Bombers i veïns de Coma-ruga apaguen un foc que cremava la tanca d'una casa

El foc s'havia originat al jardí i va cremar una tanca vegetal
Imatge d'arxiu d'un camió de Bombers. | BP Diari

 

L'actuació dels Bombers de la Generalitat i d'alguns veïns de Coma-ruga va permetre controlar un incendi que va afectar l'exterior d'un habitatge aquest dilluns 18 de març a la tarda. Els Bombers van rebre l'avís per l'incendi a les 18.52 hores d'aquest dilluns. El foc s'havia originat al jardí d'un habitatge del carrer de Bellavista, al nucli vendrellenc de Coma-ruga, i les flames estaven cremant la tanca perimetral del jardí, formada per una bardissa.

Mentre arribaven els Bombers, alguns veïns de la zona van impedir que el foc s'estengués a altres habitatges llençant cubells d'aigua a les flames. Quan van arribar els Bombers, aquests van acabar d'apagar les flames. En total van cremar deu metres de tanca vegetal i també una part del cablejat telefònic de l'exterior. Sortosament, no hi va haver ferits i tot va quedar en ensurt. 

Incendi en un magatzem agrícola de Tortosa

Més aparatós és l'incendi que s'ha declarat aquest dimarts 19 de març a Tortosa, a l'interior d'un magatzem agrícola. L'avís s'ha rebut quan passaven uns minuts de dos quarts de vuit del matí, i les flames afectaven una nau que es fa servir de magatzem, situat al costat del barranc del Lleó, en aquesta localitat de la comarca del Baix Ebre. Quatre dotacions dels Bombers han treballat aquest matí en l'extinció del foc, que ha cremat plàstics, cartons i tres remolcs.

Crema vegetació al costat de la C-12 a Benifallet

Un altre incendi que hi ha hagut a la regió de Tarragona i les Terres de l'Ebre les últimes hores va tenir lloc aquest dilluns a la tarda al costat de la carretera C-12 al seu pas pel municipi de Benifallet, també al Baix Ebre. Un total de vuit dotacions dels Bombers van actuar per apagar les flames, cosa que han aconseguit aquest matí de dimarts. En total han cremat 0,43 hectàrees de vegetació.

"La Bisbal demana més presència dels Mossos per l'augment de robatoris en habitatges" "Malestar a Calafell pel retard en el desplegament de la fibra òptica"