L'Ajuntament de Calafell, disposat a retirar la concessió a tres paradistes del Mercat

L'alcalde apunta que tenen un deute que no volen pagar i des de l'oposició demanen que es doni més temps
El Mercat Municipal de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

L'Ajuntament de Calafell està disposat a retirar la concessió de tres paradistes del Mercat Municipal de Calafell. A l'últim ple del consistori, es va aprovar tirar endavant amb l'expedient obert a tres paradistes que, segons el govern, «no paguen el cànon». En un primer moment eren cinc els expedients oberts, però dos d'ells van resoldre la seva situació, i s'han arxivat. Els tres que resten oberts poden acabar amb la retirada de la concessió, segons afirmen des de l'Ajuntament

El punt del ple en qüestió no va estar exempt de debat, ja que des de l'oposició van demanar que es donés més temps als tres paradistes, ja que dos d'ells havien presentat al·legacions. Això demostrava, segons partits com la CUP o el PDeCAT, que tenien intenció de resoldre la situació. Però des del govern creuen que ja fa molt temps que negocien i que han tingut temps de regularitzar la situació. L'alcalde, Ramon Ferré, ha remarcat que «des del 2015 cap aquí han passat tres anys, i tres anys han estat un termini més que suficient per dialogar».

Actuar contra els paradistes «morosos»

En aquest sentit, Ramon Ferré ha defensat que calia tirar endavant els expedients per «estricta justícia amb els paradistes que compleixen escrupolosament i religiosa, i igual amb les mateixes dificultats o més que els morosos, i que són la immensa majoria». Per això ha assegurat que «les mesures que estem prenent són una demanda dels paradistes que compleixen, molts dels quals ens estan felicitant per actuar».

Des del govern local reiteren que han ofert fórmules als paradistes perquè els deutes fossin liquidats, les quals no han estat acceptades per ells. L'alcalde ha afirmat, a tall d'exemple, que hi ha «un paradista que ha comunicat per escrit que no pagarà el seu deute, que puja a 37,50 euros, no s’entén, la veritat, però què hi podem fer davant d’això». Per aquesta raó, el consistori està disposat a actuar ja.

"Agnès Ferré reestructura el seu govern abans de la moció de censura a la Bisbal" "ATENCIÓ: Evacuats 70 veïns per un incendi en un bar de Segur de Calafell"