Calafell ofereix descomptes als que han lluitat en primera línia contra la pandèmia

'Ara et cuidem a tu' és el lema de la campanya, que es fa durant l'estiu

'Ara et cuidem a tu'. Aquest és el lema sota el qual Calafell impulsa una campanya de descomptes i beneficis per a tot el personal que ha estat a primera línia durant l'actual pandèmia del coronavirus. Entre l'1 de juliol i el 13 de setembre, es podran beneficiar d'aquesta campanya tots els sanitaris que hagin combatut el coronavirus a primera línia (metges, infermeres, auxiliars, zeladors, administratius o personal de la neteja), així com els cossos i les forces de seguretat, siguin locals, autonòmiques o estatals.

Campanya per recuperar el turisme

El gest amb els professionals que han combatut el coronavirus s'emmarca en una campanya turística que rep el nom de 'Calafell transmet energia', i amb la qual el municipi vol recuperar el pols de l'economia en aquesta entrada a la nova normalitat. L'objectiu és posicionar-se en el mercat turístic català, espanyol i europeu com una destinació segura.

La campanya compta amb un vídeo on es poden veure diferents punts forts del municipi, com les platges, la gastronomia o el comerç. Els protagonistes del vídeo són els mateixos veïns de Calafell, ja siguin comerciants, restauradors, hotelers, empresaris del lleure, esportistes o grups del món nàutic, entre d'altres.

Ha estat realitzat pel cineasta calafellenc Jordi Nin, amb imatges de Xavier Arcas i del fons audiovisual històric de la productora Bonamedia, amb un muntatge de Jordi Castells. La música és del grup Buhos. El Vendrell també ha fet una campanya similar per aquest estiu.

"L'Arboç prepara un casal esportiu per a aquest estiu" "Molt greu: Un veí de TGN reté i maltracta un dia i mig la seva parella en un apartament"