Calafell millorarà el funcionament d'un dipòsit de Segur que ha de retenir l'aigua de la pluja

Cal ampliar la xarxa de recollida de pluvials

L'Ajuntament de Calafell farà millores a un dels dipòsits soterranis de retenció d'aigües de pluja que hi ha a Segur. Quan el consistori va redactar el pla de xoc contra les inundacions, es va detectar que aquesta infraestructura —que ha de retenir les aigües que baixen per deixar-les anar a poc a poc— no funcionava a plena capacitat. Per això ara es va solucionar aquest aspecte.

Nous eixos de captació d'aigua

El dipòsit soterrani està situat al parc de la Casa Vella i les obres es faran a l'avinguda d'Espanya, entre els carrers de Joan Maragall i de Repòs. Com que el problema és que no hi entra prou aigua, el que es farà serà construir nous eixos de captació, ampliant la xarxa de recollida de pluvials. L'objectiu és fer les obres ara perquè el dipòsit estigui a ple rendiment de cara a les pluges de final de l'estiu i la tardor.

Els treballs duraran tota la setmana i obligaran a tallar la circulació de vehicles en tots dos sentits de l'avinguda d'Espanya. En sentit muntanya, aquesta es desviarà pel carrer de Mèxic i fins al carrer de Costa Rica, mentre que en sentit platja, ho farà pels carrers de Repòs i de Barcelona fins a la Ronda Universitat.

"Tornen a fer mesuraments de soroll a la urbanització Torreblanca del Vendrell" "El 1953 va ser el tifus, i ara ha estat la Covid: L'Arboç es queda sense Festa Major"