Calafell reforça la presència policial al carrer durant el Nadal

Es vol prevenir un augment de furts i robatoris en comerços o vianants

 

Calafell ha reforçat la presència d'agents de la Policia Municipal als carrers del municipi durant les festes de Nadal. Aquest és un dispositiu que es manté fins al 4 de gener, i se centra especialment a les zones més comercials de la població. D'aquesta manera, es vol donar més seguretat als ciutadans per fer les compres de Nadal, en uns dies on la gran afluència de gent als carrers i a les botigues fa que s'incrementi el risc de furts i robatoris.

Els agents de la policia local patrullaran els carrers per prevenir els delictes, a més d'estar en contacte amb els comerciants per detectar problemes com ara l'ús de bitllets falsos. Des del cos de la Policia Municipal de Calafell han demanat als ciutadans extremar la precaució amb les bosses, les carteres i els moneders, i desconfiar del contacte físic amb persones desconegudes. Als comerciants, es demana que estiguin molt atents quan els establiments estiguin plens de gent i a l'hora de tancar. També es demana la col·laboració ciutadana. 

Jornades gastronòmiques del Nadal

D'altra banda, Calafell ha començat aquest 21 de desembre les setenes Jornades gastronòmiques 'Tasta el Nadal', que es prolongaran fins al dia 6 de gener. En concret, catorze restaurants del municipi ofereixen menús amb preu tancat basats en plats típics del Nadal. La campanya va néixer per omplir un buit que la restauració local no aprofitava prou, i té l’objectiu de potenciar la gastronomia calafellenca i l’activitat econòmica durant les dates nadalenques.

Els restaurants que hi prenen part són la Mar de Fons, Pizzeria La Via Calafell, Las Brasas, A Can Pilis, Eusebio, Milan, La Bodegueta del Pa Torrat, Kur-sal, Masia de la Platja, La Barca de Ca l’Ardet, La Tabernita del JT, Bistrô Segur, Mediterrani i Óscar. La tinent d’alcalde de Turisme de Calafell, Maite González, ha destacat que la iniciativa «vol potenciar i dinamitzar la gastronomia calafellenca i els restaurants a l'època del Nadal i alhora esdevenir un recurs turístic excel·lent». Turisme de Calafell ha editat 1.500 exemplars d’un llibret amb els menús oferts pels restaurants participants.

"Som Poble vol aconseguir «una candidatura àmplia d'esquerres» al Vendrell" "ATENCIÓ: Crema un cotxe al Vendrell"