Calafell restringeix l'accés al pàrquing de l'escola La Ginesta per evitar embussos

El consistori limita el pas dels vehicles des de deu minuts abans de l'entrada i després de la sortida
Pàrquing de l'escola La Ginesta, a Segur de Calafell. | Facebook
 

L'Ajuntament de Calafell ha començat a aplicar aquest dimecres 8 de gener diverses restriccions de trànsit per accedir al pàrquing de l'escola La Ginesta, de Segur de Calafell. L'objectiu és evitar els embussos que habitualment es causen al pàrquing que hi ha més a prop del centre escolar, i que vénen motivats per les dificultats de pas dels cotxes que volen entrar i els que ja han recollit els alumnes i volen sortir.

Per aquest motiu, des del consistori s'ha prohibit l'accés al pàrquing des de deu minuts abans de l'hora d'entrada dels alumnes, i també fins deu minuts després de l'hora de la sortida. Agents de la policia municipal són els que s'encarregaran de regular i controlar aquestes restriccions. Un altre dels problemes eren els vehicles que es deixaven mal aparcats, que causaven dificultats de pas. Per això, l'Ajuntament ha senyalitzat les zones on no es pot aparcar, i ha pintat els nous espais d'aparcament.

La mesura també vol evitar que es produeixin atropellaments en unes hores on hi ha molts infants passant pel pàrquing. Des del consistori han avançat que, a més de les places de pàrquing addicionals que s'han pintat a l'esplanada, també es mirarà de guanyar-ne més al carrer de les Garrigues, on hi ha el centre escolar.

 

Obres de la plaça del Camí de Mar

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell també ha anunciat que s'ha entrat ja en la recta final de les obres que s'estan fent a la plaça del Camí de Mar, al nucli de Calafell Poble. Aquests treballs suposen la culminació de la remodelació del carrer de Mar, una de les principals vies d'accés al nucli antic. La inversió que s'està fent en aquest punt supera els 160.000 euros.

Les obres que s'estan duent a terme a la plaça del Camí de Mar, a Calafell Poble. | Ajuntament de Calafell

"👏🏻 BONES NOTÍCIES pels avis maltractats per un fons voltor al Vendrell" "👹PARTICIPA: Tornen els emblemàtics 'Pastorets del Vendrell', aconsegueix entrades!"