Doctor Calypso i Xeic se sumen als concerts de nit de la Festa Major de l'Arboç

Celtas Cortos serà el cap de cartell de les actuacions nocturnes
El grup de Rasquera Xeic! actuarà a l'Arboç. | Facebook.

 

Després que s'anunciés a Celtas Cortos com el grup principal dels concerts de la Festa Major 2018 de l'Arboç, l'Ajuntament ha donat a conèixer ara els altres noms que completaran el cartell musical de les festes. Destaquen, entre ells, els noms de Xeic i Dr. Calypso. El primer concert serà el divendres dia 24 d'agost, i tindrà lloc a la plaça de la Puntaire amb el Grup Xeic. La formació compleix més de deu anys sobre els escenaris i presentaran a l'Arboç el seu 5è disc 'La partida ha començat'. El grup ebrenc actuarà acompanyat del grup Allez i el DJ Trabubu, que farà el final de festa.

Celtas Cortos i Dr.Calypso

El plat fort d’aquesta Festa Major, tal com ja es va anunciar fa unes setmanes, serà el dissabte 25 d’agost a l’antic camp de futbol municipal, amb l’actuació del grup de Valladolid Celtas Cortos, que estaran acompanyats dels Dr. Calypso i de Tropical Versions. Celtas Cortos és reconegut pel seu particular estil de rock celta i lletres combatives, amb la veu característica del seu cantant, Jesús Hernández Cifuentes.

Amb el temps, l'estil del grup ha incorporat influències d'altres músiques com el metal, l'ska, el flamenc, el son cubano o inclús el tecno. Pel que fa a Dr. Calypso, oferiran una barreja de reggae, ska, soul i rocksteady, en la gira de comiat dels 30 anys de la banda. Aquest dia, les portes s'obriran a les 0.15 hores i el primer grup serà Celtas Cortos (01.00 hores), seguits de Dr.Calypso (02.45h) i Tropical Versions. 

Per acabar les nits musicals, el diumenge 26, al Poliesportiu, hi haurà el concert de la Banda del Coche Rojo i el Dj OGT. El mític grup de versions farà vibrar el públic amb els hits més universals barrejats amb actuacions de perruqueria i altres sorpreses que ja es desvetllaran. El concert començarà a dos quarts d'una de la matinada. Les entrades per tots els concerts de la Festa Major de l'Arboç són gratuïtes.

"Baralla entre manters i policia al Vendrell" "El Vendrell recull cada dia 7.000 quilos de mobles llençats al carrer"