La Bisbal del Penedès organitza un cicle de concerts al Mas de les Gralles aquest estiu

El Mas de les Gralles acollirà la segona edició d'un cicle multicultural

El Mas de les Gralles, la masia del segle XVIII situada al Baix Penedès i transformada en un lloc paradisíac on celebrar esdeveniments i casaments, prepara la segona 'Nit a les Gralles-II Estiu Musical al Baix Penedès. Després de l'èxit de l'edició anterior i, tot i la incertesa de la Covid-19, el certamen es prepara per acollir deu concerts, el primer dels quals serà el pròxim 26 de juny.

Entre els mesos de juny i setembre de l'any passat i tot i que amb una poca planificació prèvia es van programar, al Mas de les Gralles, un cicle de sis concerts de petit format on es van poder escoltar músiques i estils dels més variats i d'arreu com el tango, passant pel jazz de Nova Orleans, tributs a Paco de Lucia, Beatles, Jango Reinhardt i flamenc fusió. Tot això, com no podia ser d'altra manera, protagonitzat per artistes procedents del Baix Penedès.

Deu concerts durant els mesos de juliol, agost i setembre

Malgrat la incertesa del moment, el promotor d'aquest projecte, Juan Jesús Espina, ha volgut seguir endavant amb la idea i ha programat la segona edició de 'Nits a les Gralles-II Estiu Musical al Baix Penedès'. El concert que encetarà el cicle serà el pròxim 26 de juny de la mà de Javi Martínez i David Palau, que fusionaran la guitarra clàssica i l'elèctrica creant un diàleg entre elles mentre toquen cançons conjuntes. La resta de la programació continuarà els divendres, a dos quarts d'onze de la nit, al llarg dels mesos de juliol, agost i inicis de setembre.

El cicle 'Nits a les Gralles – II Estiu Musical del Baix Penedès' compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès, la gestora cultural Bracket Cultura i la productora audiovisual Wimbo Productions. Tot i això, no és la primera proposta que Juan Jesús Espina i el Mas de les Gralles duen a terme, ja que també ha iniciat projectes relacionats amb la pintura, per exemple, amb el projecte anomenat 'Gralles Experience', que va reunir a artistes reconeguts de pintura i escultura realista i hiperrealista d'arreu del país.

El projecte vol esdevenir un referent dins la comarca del Baix Penedès i, amb la idea de continuïtat, convertir-se en un atractiu turístic més de la comarca del Baix Penedès, despertant l'interès entre un públic heterogeni i de procedències geogràfiques diverses.

"L'Arboç ofereix formació al comerç local per l'entrada a la 'nova normalitat'" "Covid-19: Les xifres de la primera onada a l'Hospital del Vendrell"