Un ciclista, ferit menys greu per una topada amb un cotxe al Vendrell

Els fets han succeït a la carretera de Valls al municipi del Baix Penedès

 

Un turisme i un ciclista han topat aquesta tarda a la carretera de Valls, al Vendrell. De resultes de l'accident, l'home que conduïa la bicicleta ha resultat ferit menys greu i, finalment, ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Comarcal del Vendrell.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Ferit menys greu després d'accidentar-se amb la bicicleta

El servei d'emergències ha rebut l'alerta quan faltaven pocs minuts per les quatre en punt de la tarda. L'avís ha estat donat amb motiu d'un accident entre un turisme i un ciclista, a la carretera de Valls, al municipi del Vendrell.

En produir-se la topada, l'home, de 46 anys, que portava el vehicle de dues rodes, ha resultat ferit. Fins al lloc de l'incident s'han traslladat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, així com dues dotacions dels Bombers de la Generalitat. En aquest sentit, el ciclista ha estat traslladat fins a l'Hospital del Vendrell amb un pronòstic de ferit menys greu. 

Nou accident al punt negre del Vendrell

Ni la instal·lació de dos reductors de velocitat al carrer d'Abadessa Emma, al Vendrell, van impedir un nou accident en aquest punt de la xarxa viària vendrellenca. En aquest sentit, va haver-hi una forta topada entre dos vehicles, amb el resultat d'una persona ferida. L'home amb un pronòstic menys greu, va ser traslladat per una ambulància del Ssitema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'Hospital del Vendrell.

La Policia Local del Vendrell, van informar que «tot i les mesures per reduir la velocitat» que es van produir últimament, «si no es respecta la senyalització i les normes bàsiqeus del trànsit, no aconseguirem reduir la sinistralitat». A la zona dels Bulevards, en concret, el carrer d'Abadessa Emma és un dels punts on es registren més accidents de trànsit, la majoria dels quals són topades entre vehicles als encreuaments.

"L'Arboç recorda la història d'amor d'on va sorgir la construcció de la Giralda" "El Vendrell acull un congrés de les policies locals de Catalunya"