La Cursa Solidària Le Méridien Ra del Vendrell i Calafell arriba a la 5a edició

Es farà el 15 de setembre al passeig marítim
Presentació de la 5a Cursa solidària Le Méridien Ra. | Ajuntament del Vendrell

 

L'hotel Le Méridien Ra del Vendrell va acollir aquest dilluns 12 d'agost la presentació de la cinquena edició de la Cursa Solidària que organitza aquest establiment conjuntament amb els ajuntaments del Vendrell i Calafell. A l'acte hi van ser presents els regidors de l'Àrea d'Esports del Vendrell, Rubén Gràcia i Mar Negro, la coordinadora de Promoció Esportiva de Calafell, Maite González, el director tècnic de la prova, Jaume Serra, i la directora de màrqueting de l'hotel Ra, Desirée Santos. 

Aquesta cinquena edició de la cursa es farà el 15 de setembre, a partir de les 08.30 hores del matí, i mantindrà el mateix recorregut que els últims anys. Així, sortirà del passeig marítim de Sant Salvador, davant de l'hotel, i anirà cap a Calafell i Segur, per tornar després al punt de partida. La cursa és mixta, oberta a la participació de majors de quinze anys, i es podrà escollir entre un recorregut de cinc quilòmetres i un recorregut de deu quilòmetres

 

Inscripcions fins al 12 de setembre

Les inscripcions, que es poden fer en aquest enllaç fins al 12 de setembre, tenen un cost de 12,5 euros, i la recaptació es destinarà de forma íntegra a Càritas del Vendrell. Des de l'organització esperen poder mantenir, o superar, la participació de l'any passat, que es va enfilar fins als 120 participants. Per això han animat a tothom a prendre part en aquest acte solidari, i han afegit que els que ho facin rebran com a regal una samarreta tècnica. També podran participar en el sorteig de diferents estades en  hotels, dinars, sopars o massatges al mateix hotel Ra.

Música a la Vila

Per altra banda, el Vendrell continua aquest agost amb el cicle de música tradicional Música a la Vila, que es fa tots els dimecres. Aquest 14 d'agost, a les 22.00 hores, serà el torn del grup de música tradicional basca Korrontzi, que va ser format per Agus Barandiaran. Es tracta d'una proposta que mescla els sons ancestrals i tradicionals de la música folk del País Basc amb sons contemporanis, mantenint l'ús d'instruments com la txalaparta o l’alboka.

"❗Les seqüeles del 17-A: el Vendrell es reforça amb dispositius antienvestida" "CONCENTRACIÓ | Les protestes pel canvi climàtic arriben al Vendrell"