Cunit comença a preparar les platges per una temporada d'estiu «atípica»

S'estan reparant desperfectes i movent la sorra de lloc
Cunit ja ha començat a preparar les platges per la temporada d'estiu. | Ajuntament de Cunit
 

L'Ajuntament de Cunit ja ha començat a preparar les platges de cara a la temporada d'estiu que s'apropa. L'inici està previst per la fase 3 de la desescalada, i Cunit ha entrat aquest dilluns 18 de maig en la fase 1. De moment, s'ha començat a fer el moviment de sorra per redistribuir-la al llarg de tota la platja. Els temporals d'aquest hivern han deixat sense sorra alguns trams, mentre que en d'altres hi ha hagut un excés d'acumulació

D'aquesta manera, ara s'està eixamplant la superfície en aquelles zones on la platja ha quedat més reduïda. Quan s'hagi acabat aquesta tasca, es retiraran algunes pedres i roques dels espigons que han acabat a la zona de bany, després dels desperfectes de temporal Glòria del mes de gener. Està previst que Costes repari els espigons que van quedar malmesos aleshores.

 

Una temporada d'estiu «atípica»

Cunit ja es prepara per a l'inici d'una temporada d'estiu que serà totalment «atípica», tal com ha reconegut el regidor de Platges de l'Ajuntament, José Manuel Cabada. El regidor apunta que el que primarà aquest estiu serà «les mesures de seguretat arran la pandèmia», i ha afegit que encara s'està decidint com actuar «amb tots aquells elements d'ús públic per prevenir possibles contagis, com ara dutxes, lavabos i rentapeus».

En aquest sentit, aquesta mateixa setmana hi ha prevista una nova reunió dels regidors de Platges de la Costa Daurada i el Garraf, amb l'objectiu d'establir mesures comunes a tota la franja litoral. Des de l'Ajuntament de Cunit han avançat que, un cop acabin les feines de condicionament de la sorra, es posaran les papereres que van ser retirades per manteniment, així com la cartelleria i les passarel·les.

"El Vendrell preveu obrir les instal·lacions esportives a la fase 3 de la desescalada" "Les xifres del coronavirus al Baix Penedès: cauen els positius durant l'últim mes"