Detinguda una dona al Vendrell per robar als clients d'un hotel

Havia robat objectes per valor de 400 euros
Diferents objectes robats per la dona a clients de l'hotel. | Policia Municipal del Vendrell

 

La Policia Municipal del Vendrell ha informat a través de les xarxes socials que aquest dilluns 13 d'agost a la tarda van detenir una dona al municipi com a suposada autora d'un delicte de furt. Segons el cos policial, la dona havia robat diversos objectes a clients d'un hotel de la ciutat, sense que aquests se n'adonessin. Finalment, la dona va ser descoberta i la policia va detenir-la.

Segons apunten des de la policia local, la dona hauria robat objectes com ara telèfons mòbils, ulleres, cremes solars o diferent roba, per un valor total d'uns 400 euros. Per això, des del cos de policia recomanen als ciutadans estar alerta en tot moment i no deixar objectes desatesos.

Robatori en un habitatge de les platges

Aquest passat cap de setmana, des de la policia local del Vendrell ja van avisar d'un intent de robatori que hi havia hagut en un habitatge buit de les platges del municipi. Segons la policia, els lladres haurien entrat per una finestra oberta de la casa, aprofitant que no hi havia ningú a dins. Els agents de platges van trobar una bossa amagada en uns matolls sota la finestra amb dues carteres i 129 euros. Els Mossos d'Esquadra estan comparant les empremtes per trobar i identificar els autors.

Encara fent referència a la Policia Municipal del Vendrell, aquesta setmana s'ha anunciat que es faran controls d'alcohol i drogues en la conducció en diferents punts del terme municipal. Aquest any 2018 s'ha registrat al conjunt de Catalunya un augment dels accidents de trànsit amb víctimes mortals, i en molts d'ells, el consum d'alcohol o drogues n'és la causa. És el cas de l'accident que el passat 5 d'agost va causar la mort de dos ciclistes a Montbrió del Camp. El conductor del cotxe que va atropellar els ciclistes era un jove que va donar positiu al control de substàncies estupefaents. 

"Calafell paga un milió d'euros per rescatar les dues últimes llars d'infants privades" "Música popular mallorquina i cinema familiar, al Vendrell"