Tres detinguts a Calafell per robar a l'interior de vehicles

Dos dels detinguts eren menors d'edat
Un cotxe de la policia local de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

La Policia Municipal de Calafell ha informat que la matinada del passat dimecres 22 d'agost al dijous 23 es van detenir tres persones al municipi per, suposadament, robar a l'interior de vehicles. Segons han apuntat des de l'Ajuntament de Calafell, dos dels detinguts són menors d'edat, i passaran a disposició del jutge i de la fiscalia de menors. Els robatoris van tenir lloc durant la nit, i els autors van acabar sent detinguts pels agents de la policia local.

Robatoris a Cambrils, el Vendrell i Reus

Aquestes no són les úniques detencions dels últims dies a la demarcació per actuacions contra el patrimoni. El mateix dimecres 22 d'agost, la policia de Cambrils va detenir a uns lladres que havien estat furtant objectes de diferents comerços del municipi de la zona del Port. Els objectes que havien robat durant el dia havien estat dues bicicletes, un patinet elèctric, diverses xancletes, un casc de bicicleta, una gorra, una bossa de mà, ulleres de sol i alguna peça de roba.

Fa uns dies, la Policia Municipal del Vendrell també va detenir a una persona que havia estat robant a diferents clients d'hotels del Vendrell. En aquest cas es tractava d'una dona que hauria robat objectes com ara telèfons mòbils, ulleres, cremes solars o diverses peces roba, per un valor total d'uns 400 euros. Des del cos de policia local van recomanar als ciutadans estar alerta en tot moment i no deixar objectes desatesos, especialment en aquestes setmanes d'acumulació de gent a les zones costaneres.

Un altre succés relacionat amb robatoris dels últims dies va tenir lloc a Reus, quan quatre lladres van utilitzar un cotxe per robar a una botiga de telèfons mòbils de la ciutat, aquest passat dimecres a la matinada. Els autors del robatori van estampar el cotxe contra la porta de la botiga per poder accedir a l'interior. Després van robar diferents aparells d'alta gamma. 

"La Xarxa Vendrellenca celebra la neteja d'un solar «22 mesos després»" "Maguy Antolin manté que el PSC ha comès «un error» amb la seva expulsió"