Doctor Prats i Green Valley, a la Festa Major 2019 del Vendrell

Aquest dissabte s'ha presentat el cartell, imatge i concerts de la Festa Major de Santa Anna d'enguany
Imatge d'arxiu d'un concert de Doctor Prats | Laia Solanellas

 

Tot i que encara falten tres mesos i escatx, el Vendrell ja es comença a preparar per a la seva Festa Major, que se celebra en honor de la patrona de la vila, Santa Anna, a finals del mes de juliol. Aquest dissabte, 13 d’abril, s’ha presentat el cartell, imatge, lema i concerts d’aquest 2019, en un acte a l’auditori del Tívoli. També s’han anunciat diversos altres detalls d'aquesta propera Festa Major i el conte d’enguany, a càrrec de l’escriptora Anna Ibarz i de l’il·lustrador Jordi Pellicer.

L'orquesta Di-versiones encetarà Santa Anna

El cert, però, és que les notícies més esperades per part del públic vendrellenc més jove tenen a veure amb la música: avui s'ha desvelat quins seran els grups que actuaran durant les diverses nits de la Festa Major de Santa Anna. El primer dia de concerts, el dimecres 25 de juliol, l'encetaran l'orquestra Di-versiones, Banda Neçon i Dj Ferry Lip. El dia de Santa Anna, 26 de juliol, serà el torn de Doctor Prats, Banda Biurji i  el DJ Daniel Manyé.

La Traca, Green Valley i el Dj Lo Puto Cat actuaran la nit de dissabte, 27 juliol. Finalment, els encarregats de tancar la Santa Anna d'enguany seran Portland's, Baeturia, La Vanda i Dj John's Lemon's.

Doctor Prats, caps de cartell de la Festa Major vendrellenca

D'entre aquests noms, doncs, la banda més destacada són els Doctor Prats, un dels grups de música en català més de moda els darrers anys. Nascuts el 2015 a Terrassa, Doctor Prats va publicar la primavera de 2018 el seu disc 'Venim de lluny', que presentaran també al Vendrell, i han situat el seu hit 'Tu fas' com un dels més escoltats en els darrers mesos a Catalunya.

'Vendrellencament', el cartell de la Festa Major

En l'acte d'aquest dissabte, 13 d'abril, al migdia, també s'ha desvelat el cartell de Santa Anna. La regidora de Cultura de la capital del Baix Penedès, Eva Maria Serramià, ha difós a través de les xarxes socials la imatge del cartell, amb l'eslògan 'Vendrellencament' com a element central:

"ATENCIÓ: Ciutadans denuncia un «atac feixista» a la seva seu de Calafell" "Quan el Vendrell va estar a punt de tenir la Fundació Miró"