El documental 'PRiMe!', del grup Et-co*, nominat als premis Oriana 2019

La banda del Baix Penedès ja prepara el seu tercer treball
El grup del Baix Penedès Et-co*. | Cedida

 

Bones notícies pel grup de música del Baix Penedès Et- Co*. El seu documental 'PRiMe Live Show' ha estat nominat als premis Oriana 2019 del 7è festival de cinema de Sant Andreu de la Barca, que se celebra el 6 d'octubre. El documental va ser presentat el 12 de maig del 2018 dins el marc del BP Fest, i recull la gestació de la performance que el grup va fer per presentar el seu últim disc, que també porta el nom de 'PRiME!'. 

La cinta, dirigida per Nando Caballero (La Produktiva Films), ha rebut bones crítiques per les referències a l'expressionisme alemany d'obres com 'Metropolis' de Fritz Lang o al món literari d'Aldous Huxley. En ell es recull l'elaboració de la performance que el grup va impulsar per presentar el seu segon disc, i que va formar part de la coproducció de l'AMBP. Es va dur a terme al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell. El documental també es va projectar el passat mes de març a Calafell

 

Preparant el seu tercer disc després de l'actual gira

Al film, de 37 minuts de durada, destaquen les entrevistes i converses entre els mateixos músics i els col·laboradors de la banda, com ara la Porta de Fusta, Conde Poveda o Patrizia Barbieri. Actualment la banda del Baix Penedès ja prepara el seu tercer treball discogràfic, després de la gira de presentació de 'PRiMe!' que els ha portat a actuar a l'emblemàtic Festival Altaveu Frontera 2018 i a presentar la performance al Teatre Wagner d’Alacant.

Et-co* és una banda del Baix Penedès que està integrada per Sònia Linares (veu, guitarra acústica), David Chueca (guitarra, programacions), Mariano Varela (percussió, bateria) i Antonio León (baix). 'Prime Live Show' està nominat als Premis Oriana en la categoria de documental al Festival de Cine i Curtmetratges de Sant Andreu de la Barca, compartint cartell amb produccions com 'El reto de Eva', 'Alaska', 'La Visita' i 'Cinema Mon Amour'.

"Partits del Vendrell exigeixen la «immediata posada en llibertat dels presos polítics»" "Prop de 220 diables infantils es reuneixen a Banyeres del Penedès"