El Grup de Dones del Vendrell inicia una nova etapa estrenant local

Amb el lema 'Som + dones', l'entitat incrementa la seva oferta d'activitats
Membres del Grup de Dones del Vendrell, davant el nou local de l'entitat. | Cedida

 

El Grup de Dones del Vendrell enceta una nova etapa quan ja té una trajectòria de 22 anys. El passat dissabte 21 de setembre es va inaugurar el seu nou local, situat als baixos del número 11-13 del carrer del Nord, en ple nucli antic de la ciutat. Una estrena que serveix per obrir aquesta nova etapa i un nou projecte que té com a lema 'Som + dones', i amb el qual el grup incrementarà la seva oferta d'activitats.

 

Intens programa de tallers, xerrades i reunions

D'aquesta manera, les diferents associacions de dones del Vendrell que conformen l'agrupació desenvoluparan un intens programa de tallers monogràfics, xerrades o reunions, en les quals es treballaran diversos àmbits, com ara els de la salut, el voluntariat, la gent gran, o la nutrició, entre d'altres. A l'acte d'inauguració del nou local, l'entitat va marcar alguns dels objectius que es proposen complir en aquesta nova etapa.

Així, el Grup de Dones del Vendrell aposta per tenir un local «obert, dinàmic, inclusiu, que promogui iniciatives, treballi pels drets de les dones, empoderi, desperti habilitats, treballi en sintonia amb el municipi, serveixi de pont entre les necessitats de les dones i els organismes oficials o, simplement, sigui un espai per compartir». Tot, fomentant sempre «l'associacionisme com a moviment del carrer i com a motor de millora del poble»

Mural decoratiu als vidres del local

L'acte d'inauguració del local va servir per iniciar un mural decoratiu, als vidres del local, amb les dones com a motiu principal. El mural es va fer amb l'aportació del Grup Artístic de la Fundació Santa Teresa del Vendrell. L'acte va comptar també amb la presència de regidors de l'Ajuntament, membres de la Diputació de Tarragona, familiars del Grup de Dones i representants de la Fundació Santa Teresa.

 

També et pot interessar:

"Arxiven la denúncia de l'exportaveu d'ERC de la Bisbal contra l'alcaldessa Agnès Ferré" "🎸🎵REPORTATGE: Primer Asalto, o com el 'hard rock' va arribar al Baix Penedès"