L'Institut de l'Arboç orienta els joves sobre les opcions de futur després de l'ESO

La xerrada va dirigida a alumnes, pares i mares de tercer i quart d'ESO

'I després de l'ESO, què?' és el nom que porta la xerrada organitzada per Jove Baix Penedès que es farà a l'Institut de l'Arboç el pròxim dimecres 11 de març, a les 17.30 hores. Es tracta d'una ponència mitjançant la qual es vol informar els alumnes, pares i mares de tercer i quart d'ESO sobre les diferents opcions formatives i laborals que hi ha després de l'educació secundària obligatòria, amb graduat o sense.

A més de rebre aquesta orientació acadèmica i professional, la trobada serveix per intercanviar opinions i debatre diferents aspectes. També es pot fer un seguiment per als joves i els pares que ho demanin, consistent en accedir a una consulta personalitzada al servei d'assessorament i orientació acadèmica de l'Oficina Jove del Baix Penedès. La xerrada es fa als diferents instituts de la comarca i les següents sessions seran a l'Institut Ernest Lluch de Cunit (dijous 12 de març), l'Institut la Talaia de Segur de Calafell (dimecres 25 de març) i l'Institut Camí de Mar de Calafell (dimecres 29 d'abril).

Xerrada pel Dia de les Dones a Santa Oliva

Per altra banda, i relacionat amb el Dia Internacional de les Dones, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) farà el 12 de març, a les 15.00 hores, una xerrada i un taller a l'escola Parellada de Santa Oliva sobre 'Coeducació i igualtat de gènere: una eina per prevenir les violències masclistes'. Anirà a càrrec d’una psicòloga infanto-juvenil del SIE de Tarragona.

El dilluns 9 de març, a les 12.00 hores i a la seu del Consell Comarcal, es farà la lectura del Manifest, que anirà acompanyada de la penjada d'una pancarta i el repartiment de llaços liles. El SIAD és un servei públic i gratuït, creat pel Consell Comarcal del Baix Penedès amb el suport dels ajuntaments i de l'Institut Català de les Dones, que ofereix a la població femenina «diversos recursos perquè puguin gaudir dels seus drets civils i personals en llibertat i sense discriminacions».

"💰INCREÏBLE: El 'dineral' que s'ha emportat un veí de Cunit, únic encertant a l'Euromillones" "Queda ajornat el concert de Kuryous Link al Tàg del Vendrell"