El Jokirama del Vendrell limita el nombre de nens i el temps d'estada per evitar aglomeracions

La ludoteca es manté al Centre Cívic l'Estació

El Jokirama On Tour del Vendrell, que es fa per les festes de Nadal, arriba enguany amb novetats. Una de les més destacades és que es limitarà el nombre de nens que poden accedir junts a la ludoteca del Centre Cívic l'Estació i també el temps d'estada. Amb això es volen evitar les aglomeracions que, en alguns moments, hi havia en altres anys. Enguany, el nombre de nens es limitarà a uns 35, i el temps màxim d'estada serà de 50 minuts. Això farà que hi hagi una rotació constant. 

De la mateixa manera, els tres tallers que es faran els dies 27 i 30 de desembre, i 2 de gener, de les 10.30 hores a les 13.30 hores, també es limitaran a grups de quinze infants. Els tallers seran de pintacares, collarets i polseres, i 'tattoos' de henna, respectivament. Pel que fa a la ludoteca, estarà oberta del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener, de les 10.30 a les 13.30 hores i de les 17.00 a les 20.30 hores (excepte el dia 31, que només obrirà el matí).

Concert, pel·lícula i discomòbil

Les activitats del Jokirama on Tour s'encetaran el dilluns 23 de desembre, amb un recorregut pels carrers del centre dels Xanquers del Jokirama, el Ball de Diablons i la Víbria del Vendrell, a partir de les 18.00 hores. El divendres 27 hi haurà una discomòbil al pavelló Àngel Guimerà, a càrrec de la companyia Mag Nebur, a les 18.00 hores. L'endemà, el dissabte 28, serà el torn del concert Rock per Xics, a la mateixa hora al Teatre Àngel Guimerà (Tàg).

Pel divendres 3 de gener quedarà la projecció del film 'Hotel Transilvania 3' a l'Escola de Música Pau Casals, a les sis de la tarda. Com és habitual, els actes són gratuïts, però tenen un aforament limitat, i els menors han d'anar sempre acompanyats d'un adult. També hi haurà inflables i activitats al carrer les tardes del 30 de desembre (la Rambla), el 2 de gener (plaça de la Sardana) i 4 de gener (plaça de Ca l'Escori).

"Els regidors del Vendrell es fixen uns paràmetres ètics de conducta" "Cunit demana que es denunciïn a la policia els actes vandàlics que es vegin"