L'Arboç i Cunit ja ho tenen a tot a punt per la cavalcada dels Reis Mags

Els tres reis faran l'adoració de l'infant Jesús a l'església de Sant Julià

L'Arboç i Cunit ja ho tenen tot a punt per viure la nit més màgica de l'any, amb la cavalcada dels Reis Mags d'Orient d'aquest diumenge 5 de gener. La cavalcada de l'Arboç començarà a les 18.30 hores des del carrer de Salvador Espriu, fent cantonada amb l'avinguda de Mossèn Cinto Verdaguer. D'allà es passarà pels carrers de Rafel de Casanovas, la rambla Gener, el passeig Panxita, i la Via Augusta, fins a arribar a la plaça de Catalunya

Des d'allà, la cavalcada reial pujarà per l'avinguda de Sant Jordi fins al carrer de l'Hospital, la rambla Gener i el carrer Major, fins arribar a l'Ajuntament, on seran rebuts pels membres del consistori. Abans, els tres reis hauran passat per l'església de Sant Julià per adorar l'infant Jesús. Després, pujaran al balcó del consistori per fer el tradicional discurs, i aniran al local Arbosense, on els infants del municipi podran parlar amb ells.

Cavalcada de patges i pregoners

El mateix dia 5 de gener, a les dotze del migdia, es farà la cavalcada de patges i pregoners reials, que anunciaran l'arribada dels Reis Mags. Aquesta sortirà a peu des de la plaça de Catalunya, passant per l'avinguda de la Generalitat, el carrer d'Hortaleza, l'avinguda de Tarragona, l'avinguda de Sant Jordi, el carrer de l'Hospital,  la rambla Gener i el carrer Major, per finalitzar davant de l'Ajuntament. Durant el transcurs de les cavalcades els carrers afectats romandran tancats al trànsit.

Cavalcada de Reis a Cunit

A Cunit, per la seva banda, els patges reials fan la recollida de joguines a la sala del teatre del Casal Municipal els dies 3 i 4 de gener, de deu a dotze del matí tots dos dies, i de quatre a sis de la tarda el divendres 3. Ja el dia 5 de gener hi haurà uns tallers de fanalets i corones de Reis a la plaça de Catalunya, de les onze a la una del migdia. El patge reial també recollirà les cartes i es podrà admirar el pessebre vivent. 

La cavalcada dels Reis Mags començarà a les 18.30 hores, recorrent els carrers del centre fins a arribar a la plaça de la Vila a les 19.25 hores. A l'Ajuntament se'ls farà entrega de les claus de la vila, per després fer l'adoració a l'infant Jesús al Casal Municipal i el repartiment de regals.

"La Xarxa Vendrellenca vol una «investigació exhaustiva» sobre l'Escola de Música" "Envien més efectius dels Mossos a Calafell davant l'alarma pels robatoris"