Tornen a fer mesuraments de soroll a la urbanització Torreblanca del Vendrell

Es vol determinar si la situació ha canviat sense el pas de camions

El departament de Sonometria de la Generalitat ha fet nous mesuraments de soroll al carrer del Pardal de la urbanització Torreblanca del Vendrell, situada a tocar de l'N-340 i de la rotonda d'accés a l'autopista de Coma-ruga. Aquesta és la segona vegada que es fan sonometries en aquest carrer, després que el 2016 es constatés que el soroll que patien els veïns era superior al que havia de ser.

Determinar el soroll sense camions

Tot i això, abans de prendre mesures per aquesta situació, des del Ministeri de Foment van determinar que calia fer noves sonometries, ja que des del setembre del 2018 s'ha reduït el pas de camions per aquesta zona, a causa de la prohibició de circular per l'N-340. Per aquest motiu, el passat dimarts 14 de juliol es van repetir els mesuraments.

Des de la Xarxa Vendrellenca han afegit que també estan treballant amb la regidoria d'Urbanisme per trobar solucions al carrer dels Alps, on el 2016 també es van detectar paràmetres que estaven per sobre de l'establert. Una de les actuacions podria ser plantar diversos arbres que atenuïn aquest soroll. Els veïns de Torreblanca han fet sentir la seva veu els últims anys pels diferents problemes que tenen, unes reivindicacions que fins i tot han portat a Madrid

"El 1953 va ser el tifus, i ara ha estat la Covid: L'Arboç es queda sense Festa Major" "Inquietud al Baix Penedès davant l'inici de la temporada de la verema"