Miki Núñez, el convidat sorpresa del concert d'Arnau Griso a la Fira del Vendrell

El concert, que es fa a la rambla Cañas, també compta amb Upuntú i el DJ Ràdio Esventada
Miki Núñez actuarà amb Arnau Griso al Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

La Fira de Santa Teresa 2019 del Vendrell oferirà el dissabte 12 d'octubre a les 23.00 hores el principal concert de música, que es farà a la rambla Cañas, al barri del Tancat. L'Ajuntament ha revelat aquest dimarts 8 d'octubre el nom del convidat sorpresa del concert, que serà el terrassenc Miki Núñez, representant espanyol a l'última edició d'Eurovisió, i participant en el programa 'Operación Triunfo 2018'. 

Núñez, que aquest passat mes de setembre ha publicat el seu primer disc 'Amuza', oferirà una col·laboració amb el grup Arnau Griso, cap de cartell del concert. De fet, al nou disc de Miki Núñez col·laboren Arneu Griso en un dels temes. Arnau Griso és una formació liderada per Arnau Blanch i Eric Griso, que s'han convertit en una de les sensacions del moment de la música espanyola, amb el seu disc 'Revolución Bananera' (2018).

El concert també comptarà amb la presència del grup de versions Upuntú, format a l'Escola de Música Pau Casals del Vendrell el 2015, així com el DJ Ràdio Esventada, que posarà el punt final a la festa.

 

Concerts a la zona de tastos i degustacions

La Fira 2019 del Vendrell també oferirà concerts a la zona de la gastronomia, a la Rambla, el divendres 11 i el dissabte 12. El divendres a les 20.00 hores hi haurà l'actuació del grup Muy Stone, que el 2017 van enregistrar el disc 'Petits mentiders'. A les 22.00 hores serà el torn de Ready to Rock, una banda de versions de rock nacional i internacional que es va formar l'an y 2016. Aquest mateix dia, al carrer del Doctor Robert hi haurà el concert de Djangolé a les 20.00 hores.

Ja el dissabte dia 12 es podran veure els concerts del Maria Jacobs Trio, a les 20.00 hores, i de la Bellvei Jazz Band, a les 22.00 hores, que amenitzaran els tastos i les degustacions a la plaça de Tobies. Es pot consultar el programa complet de la fira en aquest enllaç.

"🔴AQUEST MATÍ: Ferit greu en un xoc cotxe-camió a l'N-340" "🔪🔫Doble atracament a mà armada a comerços del Vendrell i Calafell"