Mor Antonio Ramos, un dels fundadors de la Penya Ciclista Baix Penedès

Ramos, evacuat diumenge passat arran d'una aturada cardiorespiratòria, ha perdut la vida als 73 anys
Diversos ciclistes, en una imatge d'arxiu | @VoltaCatalunya

Antonio Ramos, l’home evacuat diumenge passat a Calafell arran d’una parada cardiorespiratòria ha perdut, malauradament, la vida. Ramos, de 73 anys i veí del carrer Mallorca, a la Platja de Calafell, va patir una aturada cardíaca mentre passejava prop de casa, segons va explicar la policia local.

Els fets, concretament, es van produir el 29 de desembre, al voltant de les onze del matí, i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va aterrar a la sorra de la platja calafellenca, el va traslladar d’urgència fins a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va passar diverses proves mèdiques. Ramos, però, va morir pocs dies després.

Un accident en bicicleta, el 27 de desembre

Segons avançava el ‘Diari de Tarragona’, Antonio Ramos, ciclista veterà i fundador de la Penya Ciclista Baix Penedès, havia patit una caiguda mentre circulava en bicicleta amb els seus companys de grup, entre Masllorenç i Masarbonès. Aquests fets, precisament, es van produir el 27 de desembre, dos dies abans de l’aturada cardiorespiratòria.

Després de l’accident, i a causa del cop, el ciclista va ser traslladat en ambulància fins a l’Hospital del Vendrell, on li van diagnosticar el trencament de la clavícula i una forta contusió. Ramos, reconegut al món del ciclisme penedesenc i tarragoní, va ser vetllat ahir dissabte, al tanatori de Tarragona.

"❗👮 CONDEMNEN la banda de les 'narcopilotes' de futbol que operava a TGN" "🔴 ATENCIÓ: Un Ferit greu en un accident de trànsit aquesta matinada al Vendrell"