El Parc de Nadal de Calafell es trasllada aquest any al pavelló de Segur

El passatge 'Viatge al món del Nadal' és una altra de les novetats

 

Calafell celebra un bon nombre d'activitats durant les festes de Nadal, que aquest any es presenten amb novetats. La principal és el forçós canvi d'emplaçament del Parc de Nadal, a causa de les obres del Mercat Vell, que és el lloc on s'havia fet els últims anys. El Parc de Nadal se celebrarà al pavelló Jaume Vilamajó de Segur de Calafell, i estarà obert del 28 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener, en horaris d'11.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

L'entrada al Parc té un preu de quatre euros per tot el dia i només es paga pels infants de quatre a dotze anys, però no els adults i els acompanyants. Aquells infants que hi vagin de matins seran convidats a dinar. El Parc de Nadal s'acompanyarà de la fira d'atraccions que s'ubicarà a l'aparcament de l'antic hotel Segur, entre la carretera de Barcelona i el carrer del Baixador. La fira obrirà del divendres 21 de desembre al dilluns 7 de gener, d'11.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 22.00 hores.

Viatge al món del Nadal

Una altra novetat destacada d'aquest any és el passatge 'Viatge al món del Nadal', obert a tots els infants. En ell es poden veure diferents escenaris nadalencs amb personatges típics d'aquestes festes. L'activitat es farà a la planta baixa del Centre Cívic Cinema Iris, els dies 2, 3 i 4 de gener, d'11.00 a 14.00 hores i de 17.30 a 20.30 hores, i finalitzarà amb el lliurament de cartes al patge reial. Està organitzat pel Fòrum Calafell. 

Altres actes que es fan durant el període nadalenc són les exhibicions de ball de l'escola Mira que Rico, el 23 de desembre i el 4 de gener, a les 18.00 hores, a la cruïlla dels carrers Vilamar i Montserrat, la festa de Cap d'Any, la cercavila de l'Home dels Nassos o la cavalcada de Reis. La regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Lastra, afirma que la intenció és que als carrers del municipi «hi hagi molta vida i molta animació, com ja es va veure els primers caps de setmana de desembre, amb l’engegada dels llums nadalencs i la campanya de la Setmana Màgica». Es pot consultar el programa complet en aquest enllaç.

"Un pessebre vivent ben particular a un refugi d'animals del Baix Penedès" "Cunit consolida el seu servei d'Ocupació municipal i aposta per la formació"